Καλά «διαβασμένη» κυρία λέει στον Κυριάκο Μητσοτάκη πόσο ωραίος είναι (vid)
Παρευρισκόμενοι στο σημείο παρότρυναν την συμπαθή κυρία να πει το συγκεκριμένο κοπλιμέντο στον Κυριάκο Μητσοτάκη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Περιοδεία σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη (15/5) ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.
Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρετούσε τον κόσμο σε κεντρικό δρόμο τον Τρικάλων μια καλά «διαβασμένη» κυρία τον καλωσορίζει λέγοντάς του «Κ. Πρόεδρε καλωσορίσατε, είστε πολύ ωραίος από κοντά, εξωτερικά και εσωτερικά».
Όπως ακούγεται προηγουμένως στο βίντεο, παρευρισκόμενοι στο σημείο παρότρυναν την συμπαθή κυρία να πει το συγκεκριμένο κοπλιμέντο στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ακούγοντας τα όσα του είπε η κυρία απάντησε «έτσι μπράβο, να τα πείτε και στις φίλες αυτά σας παρακαλώ».
Διαβάστε ακόμη
Αβέβαιο μέλλον στις διαπραγματεύσεις: Νέα πλήγματα των ΗΠΑ στο Ιράν - Κλειστό το Στενό του Ορμούζ σύμφωνα με την Τεχεράνη
Τα «καρφιά» Μητσοτάκη και τα διλήμματα της κάλπης- Ζεσταίνονται οι κομματικές μηχανές
Δεν είναι πρώτη φορά: Από τις αφίσες κατά των αμβλώσεων στο μετρό, στην «έξωση» στο Athens Pride
Το timing του Σαμαρά, η παρασκηνιακή επιστροφή του Πρωτόπαπα και το γεωπολιτικό deal Πιερρακάκη με το ΔΝΤ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




