Σακελλαρίδης για εργατικό δυστύχημα στο Ελληνικό: «Είναι αποτέλεσμα πολιτικών επιλογών»
Το Σωματείο εργαζομένων στο εργοτάξιο του Ελληνικού έχει προκηρύξει διήμερη απεργία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (9/12) στο Ελληνικό, μετά το εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (6/12) σε εργοτάξιο, με θύμα έναν εργάτη.
Την ίδια στιγμή, το Σωματείο εργαζομένων στο εργοτάξιο του Ελληνικού προκήρυξε διήμερη απεργία ζητώντας μέτρα ασφαλείας και καλύτερες συνθήκες εργασίας.
Το «παρών» στη συγκέντρωση έδωσε και ο γραμματέας της Νέας Αριστεράς, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση για τις συνθήκες εργασίας αλλά και για τα συνεχή εργατικά ατυχήματα και δυστυχήματα. Όπως σημείωσε, «ένας ακόμη νεκρός εργάτης σε εργατικό δυστύχημα, τη στιγμή που πριν καλά-καλά κλείσει το 2025, οι νεκροί εργαζόμενοι ξεπερνούν τους 180. Πρόκειται για έναν άνθρωπο κάθε δύο μέρες. Δεν πρόκειται για ατύχημα. Είναι αποτέλεσμα πολιτικών επιλογών».
Η ανάρτηση Σακελλαρίδη στα social media
«Παύλο νικήσαμε, τους τσάκισες»: Οι συγκινητικές δηλώσεις της Μάγδας Φύσσα μετά την αυλαία στη δίκη της Χρυσής Αυγής
Ηλεκτρονικές απάτες: Νέο κύμα phising - Μαζικά παραπλανητικά SMS δήθεν από την Τροχαία
Δημοσκόπηση Pulse: Άνοιξε την ψαλίδα στην κορυφή η ΝΔ - Πόσοι θα ψήφιζαν Τσίπρα, Σαμαρά, Καρυστιανού
«Θέλω και εγώ να προσφέρω»: Το ΓΕΣ καλεί με νέο βίντεο τις γυναίκες να υπηρετήσουν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



