Σαμαράς για Γενοκτονία των Ποντίων: Οφείλουμε να θυμόμαστε
Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου
«Συμπληρώνονται σήμερα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Τιμούμε τη μνήμη των θυμάτων και υπενθυμίζουμε συνεχώς: ποτέ ξανά Γενοκτονία!
Οφείλουμε να θυμόμαστε για να μη το ξαναζήσουμε. Το οφείλουμε στους προγόνους μας. Αλλά και στα παιδιά μας. Η Μνήμη είναι υπαρξιακό δικαίωμα. Και η διαρκής Υπόμνηση είναι υπέρτατο Χρέος!»
τονίζει σε μήνυμά του ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.
Διαβάστε ακόμη
Γυναικοκτονία στη Δράμα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 45χρονης αστυνομικού από τον σύζυγό της
Την ενοχή της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου πρότεινε η Εισαγγελέας για τη διαρροή των emails - «Ήξεραν καλά τι έκαναν»
This is Knicks: Κάν΄το όπως οι Σπαρτιάτες – Ο ιδιοκτήτης της ομάδας ζήτησε αποχή 10 εβδομάδων από το σεξ πριν τα playoffs
«Έβλεπα αηδία στον καθρέφτη»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαίρης Συνατσάκη για τη βουλιμία και τον αυτοτραυματισμό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



