Τζάκρη: Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας του Κινήματος Δημοκρατίας με την Καρυστιανού
«Τα κινήματα να συνεργαστούν, να βρουν δρόμο αλλά πρέπει οι δρόμοι να συγκλίνουν και όχι να αποκλίνουν»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας του Κινήματος Δημοκρατίας με τη Μαρία Καρυστιανού, άφησε η Θεοδώρα Τζάκρη.
«Τα κινήματα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να συνεργαστούν, να συνεννοηθούν. Στόχος η κατάλυση του καθεστώτος που έχει διαλύσει την ελληνική κοινωνία» σημείωσε η ανεξάρτητη βουλεύτρια μιλώντας στο MEGA.
«Θα πρέπει πρώτα η κυρία Καρυστιανού να παρουσιάσει τις θέσεις της και να λάβουμε γνώση περί τίνος πρόκειται. Πρέπει να ακούσουμε το σύνολο των θέσεων και των προτάσεων. Δεν αποκλείω τίποτα. Τα κινήματα να συνεργαστούν, να βρουν δρόμο αλλά πρέπει οι δρόμοι να συγκλίνουν και όχι να αποκλίνουν» σημείωσε μεταξύ άλλων.
Αναφορικά με τις δηλώσεις της Μαρίας Καρυστιανού για τις αμβλώσεις που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, η Θεοδώρα Τζάκρη είπε ότι «δεν κάνεις ντιμπέιτ για τα θεμελιώδη δικαιώματα».
ΗΠΑ και Ισραήλ χτύπησαν αποθήκη πετρελαίου στην Τεχεράνη - Ένας νεκρός στο Ντουμπάι
Κύπρος: Δύο συλλήψεις για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν - Υποψία για σύνδεση με το χτύπημα στο Ακρωτήρι
Συνελήφθη «κασκαντέρ» που έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και αυτοσχέδιους αγώνες - Τα ανέβαζε όλα στα social
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Επίθεση στο πούλμαν της ομάδας μπάσκετ γυναικών των «ερυθρόλευκων»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



