Η Λατινοπούλου επιμένει στη θανατική ποινή διακινητών - «Δεν θα αντιμετωπίσουμε το Ισλάμ με ασπιρινούλες»
Όπως είπε, θα πρέπει να επιβάλλεται θανατική ποινή στους λαθροδιακινητές, πρόταση την οποία έχει καταθέσει ήδη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου, αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στις απόψεις της για το Μεταναστευτικό, επαναλαμβάνοντας την πρότασή της για θανατική ποινή σε λαθροδιακινητές.
Όπως είπε, θα πρέπει να επιβάλλεται θανατική ποινή στους λαθροδιακινητές, πρόταση την οποία έχει καταθέσει ήδη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
«Η αύξηση των γκέτο και η ενίσχυση του Ισλάμ δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με ήπια μέτρα»
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, μιλώντας στο Mega, δήλωσε πως προτεραιότητά της -εάν αναλάμβανε το αρμόδιο υπουργείο- θα ήταν να καταστεί σαφές σε διεθνές επίπεδο πως όποιος επιχειρεί να εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα θα συλλαμβάνεται και θα μεταφέρεται σε κλειστά κέντρα φιλοξενίας σε ακατοίκητα νησιά. Σύμφωνα με την ίδια, πρόκειται για «αυτονόητο και λογικό μέτρο» σε μία χώρα που σέβεται τους πολίτες του, διευκρινίζοντας πως οι παράτυποι μετανάστες δεν θα λαμβάνουν επιδόματα ή «σπιτάκια ή το καθετί για την υγεία».
Την ίδια ώρα, υπογράμμισε την ανάγκη επιβολής ιδιαίτερα αυστηρών ποινών στους λαθροδιακινητές, φτάνοντας -όπως είπε- ακόμη και στη θανατική ποινή. Τα φαινόμενα εγκληματικότητας, υποστήριξε, η αύξηση των γκέτο και η ενίσχυση του Ισλάμ στην Ευρώπη δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με ήπια μέτρα.
«Ζούμε σε μια εποχή που το Ισλάμ έχει μπει στα σπλάχνα της Ευρώπης, ούτε με βαλεριάνες, ούτε με ασπιρινούλες θα αντιμετωπίσουμε το Ισλάμ», δήλωσε.
Επίσης, η Αφροδίτη Λατινοπούλου επέμεινε στη χρήση του όρου «λαθρομετανάστες», λέγοντας πως όποιος εισέρχεται παράνομα σε μια χώρα εμπίπτει σε αυτόν τον χαρακτηρισμό.
Γιατί το Λιμενικό είχε κλειστή τη θερμική κάμερα στην πολύνεκρη τραγωδία στη Χίο - «Δεν κρίθηκε αναγκαίο»
Έλληνας κατηγορείται ότι έδειρε μέχρι θανάτου ελεγκτή σε τρένο στη Γερμανία - «Τον γρονθοκοπούσε στο κεφάλι»
Γυναικοκτονία στη Νάπολη: Σκότωσε την 22χρονη αδερφή του επειδή άκουγε δυνατά μουσική
Έχεις «κολλήσει» με αυτή τη σειρά; Οι επιστήμονες λένε πως ίσως κάνει καλό στην ερωτική σου ζωή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



