Ενότητες στο άρθρο: 📌 Η ανάρτηση
Πλεύση Ελευθερίας: Η πρώτη αντίδραση για την αποχώρηση Καραγεωργοπούλου
Η πρώτη αντίδραση του κόμματος στην αποχώρηση της Ελένης Καραγεωργοπούλου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η Πλεύση Ελευθερίας συνεχίζει με «ομαδική δουλειά και πίστη στον αγώνα για Δικαιοσύνη, Αλήθεια, Δημοκρατία». Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση του κόμματος στην αποχώρηση της Ελένης Καραγεωργοπούλου.
Σε ανάρτηση του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, αναφέρεται ειδικότερα: «Σχετικά με το χθεσινό περιστατικό, η Πλεύση Ελευθερίας συνεχίζει να απαντά με ομαδική δουλειά και πίστη στον αγώνα για Δικαιοσύνη, για Αλήθεια, για Δημοκρατία, Μαζί με όλους τους πολίτες της χώρας».
«Τα μικρά ή μεγάλα χτυπήματα, από όπου κι αν προέρχονται, μας δίνουν νέα δύναμη για τον αγώνα μας, μαζί με όλους εσάς. Η αγάπη στο τέλος θα νικήσει», καταλήγει.
Η ανάρτηση
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Νέο μήνυμα Ερντογάν πριν τη συνάντηση με Μητσοτάκη: «Όπως θέλουμε ειρήνη για εμάς, θέλουμε και για τους γείτονές μας»
Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής του «Πλαίσιο», Γιώργος Γεράρδος: Πώς από 12 τ.μ. δημιούργησε έναν κολοσσό
Συγκλονίζει η Ζιζέλ Πελικό: «Δεν αναγνώρισα τον εαυτό μου γιατί ήμουν με έναν άνδρα που δεν γνώριζα, που με βίαζε»
Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε την 23χρονη κόρη του μετά από καυγά για τον Τραμπ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



