«Βέλη» Λαζαρίδη κατά Δένδια: «Εγώ αν ήμουν πρωτοκλασάτος υπουργός δεν θα έκανα αυτές τις δηλώσεις»
«Πυρά» κατά του Νίκου Δένδια εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης, με αφορμή της δηλώσεις του υπουργού για τη φυσιογνωμία της ΝΔ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

«Πυρά» κατά του Νίκου Δένδια εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης, με αφορμή της δηλώσεις του υπουργού για τη φυσιογνωμία της ΝΔ.
«Αν είσαι πρωτοκλασάτος και δίνεις μάχες για την παράταξη το συζητάς στα συλλογικά όργανα και δεν βγαίνεις στις κομματικές εκδηλώσεις. Εγώ αν ήμουν πρωτοκλασάτος υπουργός δεν θα έκανα αυτές τις δηλώσεις», σχολίασε ο κ. Λαζαρίδης, στα Παραπολιτικά 90,1.
Και πρόσθεσε: «Φαντάζομαι ότι ο κ. Δένδιας έχει κάνει την αυτοκριτική του».
«Αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να ανατρέψει τον Μητσοτάκη, δεν πρέπει να πατάει καλά πολιτικά»
Ειδικότερα, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του κ. Δένδια για τα ποσοστά της ΝΔ, ο επίσης «γαλάζιος» βουλευτής κ. Λαζαρίδης δήλωσε: «Την Παρασκευή το βράδυ ήμουνα στην κοπή πίτας της ΝΔ στην Καβάλα δεν διαπίστωσα κανένα άγχος των φίλων και ψηφοφόρων της ΝΔ, δεν είδα να έχει αποκοπεί το DNA της παρατάξεως μας από τους πολίτες που παραδοσιακά είναι εκεί και στηρίζουν τη ΝΔ. Νομίζω ότι ούτε ο κ. Δένδιας θα είναι προβληματισμένος φαντάζομαι ειδικά μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που μας δείχνουν σε ένα ποσοστό που ξεπερνάει το 31%. Θα συζητάμε τα ποσοστά της ΝΔ από συστάσεως του ελληνικού κράτους; Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα!
Δεν υπάρχουν ζητήματα στη ΝΔ, η ΝΔ είναι ενωμένη περισσότερο από ποτέ. Στόχος μας είναι μια μάχη μια νίκη ούτως ώστε να υπάρξει η τρίτη θητεία της ΝΔ και το πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί ακραδάντως. Από εκεί και πέρα αν κάτι δεν πηγαίνει καλά στη ΝΔ, να πάρω την άποψη του κ. Δένδια τον οποίο τον σέβομαι και τον εκτιμώ, ευθύνεται ένας; Δηλαδή ευθύνεται για παράδειγμα ο αρχηγός της παράταξης, ο Πρωθυπουργός; Οι πρωτοκλασάτοι υπουργοί δεν έχουν ευθύνες; Αν ισχύει αυτό το οποίο λέει ο κ. Δένδιας φαντάζομαι ότι έχει κάνει κι εκείνος την αυτοκριτική του, έχει διαπιστώσει τι δεν έχει κάνει καλά ούτως ώστε η ΝΔ να μην είναι σε αυτή την κατάσταση που εκείνος υποστηρίζει και θα έχει κάνει και τις εισηγήσεις του. Αυτό φαντάζομαι, δεν είναι το λογικό;».
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αν είσαι πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ και έχεις δώσει μάχες και δίνεις καθημερινά μάχες για την παράταξη σου, αν εντοπίζεις κάτι το συζητάς στα συλλογικά σου όργανα και πρωτίστως με τον πρωθυπουργό και πρωτίστως με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ, δεν βγαίνεις να το λες σε κομματικές εκδηλώσεις μόνο. Εγώ αν ήμουνα πρωτοκλασάτος υπουργός επτά χρόνια δεν θα τις έκανα αυτές τις δηλώσεις. Δεν βοηθάνε».
«Θεωρώ θεμιτό σε κάθε πολιτικό να έχει τις δικές του φιλοδοξίες αρκεί να μην κάνουν κακό στην παράταξη. Αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να ανατρέψει τον Κυριάκο Μητσοτάκη όπου μετά από επτά χρόνια διακυβερνήσεως με σοβαρά προβλήματα και σοβαρές κρίσεις βρίσκεται 18 μονάδες μπροστά από το δεύτερο κόμμα αγγίζοντας το 32% νομίζω ότι δεν πρέπει να πατάει καλά πολιτικά. Αφήστε να γίνουν οι εθνικές εκλογές, ας έχουν όλοι τις θεμιτές φιλοδοξίες αλλά θα πρέπει ταυτόχρονα να ξέρουν ότι η αλλαγή στη ΝΔ αργεί πολύ ακόμα», κατέληξε.
Οι δηλώσεις Δένδια
Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός Άμυνας, μιλώντας στην εκδήλωση της ΔΕΕΠ Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας στο Αγρίνιο, ζήτησε στο προσεχές συνέδριο του κόμματος τον Μάιο να γίνει μια ειλικρινής ανταλλαγή απόψεων για να διαπιστωθεί «τι δεν κάνουμε σωστά».
. «Έχω λοιπόν αγωνία, αγωνία μεγάλη, βλέποντας τις δημοσκοπικές επιδόσεις του κόμματος, όχι της παράταξης, να έχουν πολλές φορές μπροστά κάτι δυάρια. Άντε να αγκομαχούμε και να θριαμβολογούμε όταν μπροστά μπαίνει ένα τρία. Κυρίες και κύριοι, δεν είναι αυτό, που μας αξίζει», δήλωσε ο κ. Δένδιας.
Τέσσερα χρόνια μετά: Πώς ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία άλλαξε για πάντα τον κόσμο
«Βέλη» Λαζαρίδη κατά Δένδια: «Εγώ αν ήμουν πρωτοκλασάτος υπουργός δεν θα έκανα αυτές τις δηλώσεις»
Η τραγική ιστορία της Τζόις: Έμεινε 3 χρόνια νεκρή στον καναπέ μπροστά από μια ανοιχτή τηλεόραση
Ο Μπραντ Πιτ μετά τα γυρίσματα στην Ύδρα πηγαίνει... στη Νέα Μάκρη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



