Αθανασίου για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το έχω κάνει και θα το ξανακάνω»
Τι δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ πριν τη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Προσερχόμενος στην Βουλή ο Χαράλαμπος Αθανασίου δεν απάντησε στις ερωτήσεις των κοινοβουλευτικών συντακτών σχετικά με το εάν θα ζητήσει ή όχι την άρση της ασυλίας του. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, «πρώτα θα ανακοινώσω μέσα στη συνεδρίαση τι θα κάνω».
Ισχυρίστηκε ακόμα πως, «δεν υπάρχει αδίκημα. Απορώ πώς (σ.σ. η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία) έστειλε την δικογραφία. Το έχω κάνει πολλές φορές και θα ξανακάνω το ίδιο πράγμα, αυτή είναι η δουλειά του βουλευτή».
Παίρνοντας θέση για το ρόλο της Ευρωπαΐκής Εισαγγελίας και την συζήτηση που έχει ανοίξει μεταξύ κυβερνητικών στελεχών, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης σημείωσε ότι, «δε νομίζω να έχει πολιτική χροιά η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία».
Άφησε, ακόμα ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον του θεσμού, λέγοντας πως θα δει τι θα κάνει.
Αγωνιστικό έφερε τούμπες και παρέσυρε θεατές σε ράλι στο χώμα - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες
Γεωργιάδης κατά Σαλμά μετά τις αιχμές περί νέας δικογραφίας για την Υγεία
Σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Ιαπωνία: Σηκώθηκε ήδη τσουνάμι - «Εκκενώστε παράκτιες περιοχές»
Χαϊδάρι: 13χρονη έπεσε από τον 1ο όροφο σχολείου - Νοσηλεύεται διασωληνωμένη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



