Τσίπρας: Έρχεται ο μήνας του θερισμού - Θα υπάρξει παράταξη που θα κερδίσει τον Μητσοτάκη
«Η σπορά που ρίξαμε έχει φυτρώσει, οι καρποί μεγαλώνουνε και έρχεται ο μήνας του θερισμού»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Το μήνυμα ότι το κόμμα του θα είναι έτοιμο μέχρι τον Ιούνιο, τον μήνα του «θερισμού», έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας από το Χαλάνδρι, με τον πρώην πρωθυπουργό να τονίζει ότι θα υπάρχει παράταξη που θα μπορεί να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Τον Μάρτιο ήταν πολύ νωρίς, τον Σεπτέμβρη θα είναι πολύ αργά! Τώρα είναι η ώρα. Η σπορά που ρίξαμε έχει φυτρώσει, οι καρποί μεγαλώνουνε και έρχεται ο μήνας του θερισμού» επισήμανε μεταξύ άλλων.
Ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού, λέγοντας ότι στόχος είναι να αποκατασταθεί η λειτουργία της δημοκρατίας, ενώ άφησε αιχμές κατά του Γιάννη Στουρνάρα, επισημαίνοντας ότι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος «φιλοδοξεί να φτάσει τα χρόνια του Παναγόπουλου».
Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ), όπως οι Όλγα Γεροβασίλη, Κώστας Ζαχαριάδης, Διονύσης Τεμπονέρας, Γιώργος Καραμέρος, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Κώστας Μπάρκας, καθώς και ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς Φερχάτ Οζγκιούρ.
POLITICO: Το γερασμένο δίκτυο της Ελλάδας «έκαψε» το 75% των εκτάσεων - Οι σπίθες που φέρνουν την καταστροφή
Από πνευμονικό οίδημα ο θάνατος του αστυνομικού στον Άγιο Δημήτριο
Κολομβία: Ο ρόλος του «Δακτυλίου της Φωτιάς» στις βιβλικές καταστροφές, ο τραγικός απολογισμός και η μάχη στα συντρίμμια
Κτίριο στην Κυψέλη κρίθηκε ανεπαρκές στατικά - Τι δείχνει έκθεση μηχανικού μετά τα έργα για το μετρό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




