Εκλογές 2019: Πού θα ψηφίσουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί
Η πολιτική ηγεσία θα βρεθεί από νωρίς στα εκλογικά τμήματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στις 07:00 το πρωί της Κυριακής ανοίγουν οι κάλπες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους πολιτικούς αρχηγούς να αναμένεται να βρεθούν από νωρίς στα εκλογικά τμήματα, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, αναμένεται να ψηφίσει στις 10.00 στα 1710Α (Ευρωεκλογές, Περιφερειακές εκλογές) και 1710Β (Δημοτικές εκλογές) εκλογικά τμήματα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, τα οποία στεγάζονται στο 3ο-4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού (Φάβη και Ουράνη 16).
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10.30 στο 1ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς (Λεβίδου 42).
Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 11.00 στο 100ο Δημοτικό σχολείο Αθηνών, Πύρρας 15 Αθήνα.
Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα ψηφίσει στις 10.00 στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας (Κηφισσού 2 – 4), στο 1474ο εκλογικό τμήμα.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα ψηφίσει στις 8.00 στο 3564ο Εκλογικό Τμήμα, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας (Ελευθερίου Βενιζέλου και Αϊδινίου).
Στο Χαϊδάρι, στις 9 το πρωί, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Συγκεκριμένα, θα ψηφίσει στο 2ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου στο εκλογικό τμήμα 2799 (Επαύλεως και Αναγεννήσεως, 12461, Χαϊδάρι).
Εικόνες αποκάλυψης μετά την κακοκαιρία στην Αττική: 2 νεκροί, 450 κλήσεις στην Πυροσβεστική - Προειδοποίηση για τις επόμενες ώρες
It's the end of the world as we know it: Ο Τραμπ αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού
Η Καρυστιανού που αλλάζει το πολιτικό σκηνικό, ο προβληματισμός της Αθήνας για τα σχέδια Τραμπ, οι δύσκολες προσκλήσεις του ΠΑΣΟΚ
Ευρωπαϊκό ραντεβού μετά τα μηνύματα Τραμπ στο Νταβός: Πώς τοποθετείται η κυβέρνηση στα θέματα πρώτης γραμμής
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




