• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Πώς ξεκίνησε η μεγάλη φωτιά στο Λουτράκι - Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις με πάνω από 100 πυροσβέστεςΓιατί αποφασίστηκαν «μίνι» αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα - Με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή των προσώπωνΑνοίγουν 658 θέσεις για εξειδίκευση νοσηλευτών στα νοσοκομεία: Οι θέσεις ανά Υγειονομική ΠεριφέρειαΓιατί ο Τσίπρας είναι ψηλά στις δημοσκοπήσεις και οι προϋποθέσεις για αυτοδυναμία ΝΔ: Ο Δημήτρης Μαύρος αναλύει
δημοφιλές τώρα: Το ευκολότερο σπιτικό παγωτό βανίλια χωρίς αυγά - Δεν θέλει παγωτομηχανή
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   08.06.2026 17:24 
Newsroom
Newsroom

Κωνσταντοπούλου στο OPEN: Ο Τσίπρας βολεύει τον Μητσοτάκη, είναι συμφωνημένο παιχνίδι - Ήταν τουρίστας 2,5 χρόνια

«Ο Τσίπρας προσπαθεί να διαλύσει και να εξευτελίσει το κόμμα του» σημείωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο OPEN / video capture
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο OPEN / video capture
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Σφοδρή επίθεση τόσο κατά του Αλέξη Τσίπρα όσο και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, συνδέοντας τις πολιτικές εξελίξεις με την υπόθεση των Τεμπών, τις υποκλοπές και το μέλλον της αντιπολίτευσης.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας μιλώντας στο OPEN και στην εκπομπή «10 Παντού», επισήμανε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν άσκησε ουσιαστική αντιπολίτευση τα προηγούμενα χρόνια και ότι η σημερινή του πολιτική επανεμφάνιση εξυπηρετεί τελικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως τόνισε, η χώρα χρειάζεται μια μαχητική και συνεπή αντιπολίτευση, η οποία θα βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους πολίτες και όχι πολιτικά σχήματα που ανακυκλώνουν πρόσωπα και πρακτικές του παρελθόντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική | 08.06.2026 15:43
Γιατί αποφασίστηκαν «μίνι» αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα - Με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή των προσώπων

«Ο Τσίπρας βολεύει τον Μητσοτάκη, προσπαθεί να διαλύσει και να εξευτελίσει το κόμμα του» σημείωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και έκανε λόγο για «ξετσίπωτη» κατάσταση. «Ήταν τουρίστας επί 2,5 χρόνια και βουβός» είπε για τον πρώην πρωθυπουργό.

Όπως τόνισε, η χώρα χρειάζεται μια μαχητική και συνεπή αντιπολίτευση, η οποία θα βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους πολίτες και όχι πολιτικά σχήματα που ανακυκλώνουν πρόσωπα και πρακτικές του παρελθόντος.

Μιλώντας για το σκάνδαλο των υποκλοπών, η κ. Κωνσταντοπούλου επανέφερε παλαιότερη καταγγελία της σχετικά με συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα το 2015, κατά την οποία – όπως υποστήριξε – της παρουσιάστηκαν πληροφορίες που προέρχονταν από παρακολουθήσεις. Η ίδια χαρακτήρισε τέτοιες πρακτικές επικίνδυνες για τη δημοκρατία και τόνισε ότι οι πολιτικοί ηγέτες δεν πρέπει να λειτουργούν με όρους παρακρατικής πληροφόρησης.

Αναφορικά με την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατήγγειλε ότι πρόσωπα που συνέβαλαν στη συγκάλυψη, όπως είπε, επιβραβεύονται πολιτικά. Παράλληλα, εξέφρασε τη στήριξή της στο έργο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας και των λειτουργών που χειρίστηκαν τη διερεύνηση της σύμβασης 717.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ζήτημα των γυναικοκτονιών, ζητώντας την αναγνώρισή τους ως αυτοτελές ποινικό αδίκημα και κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι στέλνει λάθος μηνύματα στην κοινωνία όταν επανεντάσσει πολιτικά πρόσωπα που έχουν εμπλακεί σε περιστατικά λεκτικής ή άλλης μορφής κακοποιητικής συμπεριφοράς.

Κλείνοντας, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας υπογράμμισε ότι προτεραιότητά της είναι η υπεράσπιση της δημοκρατίας και η διατήρηση μιας ισχυρής αντιπολίτευσης απέναντι στην κυβέρνηση, τονίζοντας ότι οι πολίτες θα είναι εκείνοι που θα καθορίσουν τις πολιτικές εξελίξεις στις επόμενες εκλογές.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Γιατί αποφασίστηκαν «μίνι» αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα - Με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή των προσώπων

Πώς ξεκίνησε η μεγάλη φωτιά στο Λουτράκι - Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις με πάνω από 100 πυροσβέστες

Αγνώριστος ο Τζέιμς Δαλαμάγκας: Η λεπτομέρεια που τον «πρόδωσε» και οι μαρτυρίες για τη ζωή στο Αίγιο

Η Αϊτή επιστρέφει μετά από 52 χρόνια στο Μουντιάλ, όμως φτώχεια, συμμορίες και Τραμπ «ροκανίζουν» τον ενθουσιασμό

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Ζωή Κωνσταντοπούλου
  • Αλέξης Τσίπρας
  • Κυριάκος Μητσοτάκης
  • ειδήσεις τώρα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr