Ποτάμι: Προβληματισμός για μη συμμετοχή στις εθνικές εκλογές
Εντονη απογοήτευση στη Σεβαστουπόλεως από το ισχνό 1,54% της ευρωκάλπης - Πιθανές αποφάσεις στο Πολιτικό Συμβούλιο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι έφεραν το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη τα απογοητευτικά αποτελέσματα των ευρωεκλογών της περασμένης Κυριακής. Το ισχνό ποσοστό 1,54% που συγκέντρωσε στην ευρωκάλπη προκάλεσε σοβαρούς προβληματισμούς στη Σεβαστουπόλεως και στον ιδρυτή του κόμματος, ο οποίος είχε βάλει τον «πήχη» στο 5%.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους συνεργάτες του που μετέχουν στα όργανα του Ποταμιού και συγκεντρώνει απόψεις για τη σκοπιμότητα συμμετοχής στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.
Οριστικές αποφάσεις ενδέχεται να ληφθούν ακόμη και σήμερα, στο Πολιτικό Συμβούλιο το οποίο θα συνεδριάσει. Πάντως, ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε μία πολύ μεγάλη εκστρατεία σε όλη την Ελλάδα για τις ευρωεκλογές και στελέχη της Σεβαστουπόλεως εκφράζουν την αμηχανία τους για το τι άλλο, περαιτέρω, θα μπορούσαν να κάνουν προκειμένου να λάβουν ικανοποιητικό ποσοστό στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.
Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα σε δημοτικές και περιφερειακές εκλογέςΔείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα στις ευρωεκλογές - ποιοι εκλέγονταιΟι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



