Μητσοτάκης από Αγαθονήσι: Θα εμποδίσουμε τα άθλια δίκτυα διακινητών να εκμεταλλέυονται ανθρώπους
«Οι νησιώτες μας μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς», το μήνυμα του πρωθυπουργού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

«Οι νησιώτες μας να αισθάνονται ασφαλείς με τις ένοπλες δυνάμεις μας», τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το φυλάκιο Αγαθονησίου, σε επίσκεψή του σήμερα (29/7).
Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε πως το φυλάκιο υποβοηθά και τη μάχη κατά της παράνομης μετανάστευσης.
«Στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στα άθλια δίκτυα των διακινητών ότι θα τους εμποδίσουμε να εκμεταλλεύονται απελπισμένους ανθρώπους για να τους φέρνουν στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ξεχωριστή τιμή να βρίσκομαι κάτω από τη μεγάλη σημαία που κυματίζει στο ακριτικό Αγαθονήσι. Στέλνουμε μήνυμα αποτροπής, υπευθυνότητας και εθνικής αυτοπεποίθησης», διαμήνυσε ο πρωθυπουργός ο οποίος επισκέφθηκε και το Διαχρονικό Αρχαιολογικό μουσείο Αγαθονησίου που έχει ολοκληρωθεί με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης.

Θες έναν σπάνιο δεινόσαυρο στο σπίτι σου; Δώσε 6 εκατ. ευρώ
«Χωριάτικο»: Λογίστρια φοβόταν για την οικογένειά της - Διαγραφές αρχείων και εσωτερική ενημέρωση
Τα τέσσερα πολύνεκρα σιδηροδρομικά δυστυχήματα που «στοίχειωσαν» την Ισπανία μέσα στο 2026
Η «κόκκινη κάρτα» σε αλαζονεία, τα κρυφά ραντεβού του Λαλιώτη, τα ψηφοδέλτια στην Αμαλίας και η «σκιά» της Κοβέσι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



