Νίκος Ανδρουλάκης: Δεν παραιτούμαι από ευρωβουλευτής
Ο ευρωβουλευτής ξεκαθάρισε ότι θα είναι παρών στις εθνικές εκλογές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μία μέρα μετά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να εγκαταλείπει την Ευρωβουλή για το ελληνικό κοινοβούλιο ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του.
Όπως εξήγησε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ δεν έχει καμιά πρόθεση να εγκαταλείψει την Ευρωβουλή προσβάλλοντας τους 170.000 πολίτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους. Εκείνο το οποίο σκέφτεται είναι να να δώσει τον αγώνα στις 7 Ιουλίου μέσα από τα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ, ενδεχομένως και σε μη εκλόγιμη θέση, ώστε να ενισχύσει την προσπάθειά του.
«Όλα ξεκίνησαν από μια απλή δήλωση μου χτες σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό ότι η παράταξη μας καλείται να δώσει μία δύσκολη μάχη, τη μάχη των εθνικών εκλογών και ότι εγώ στρατεύομαι σε αυτή την προσπάθεια. Αν κάποιους τους ενοχλεί αυτό, σε άλλους στέλνει ένα μήνυμα», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.
«Θα το συζητήσουμε με την κυρία Γεννηματά για να βρούμε τον τρόπο να είμαι στην πρώτη γραμμή της μάχης και θα το συναποφασίσουμε» δήλωσε, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.
«Με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών να είναι καλύτερο από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών για το Κίνημα Αλλαγής. Όσο πιο ισχυρή είναι η παράταξή μας, τόσο λιγότερες οι πιθανότητες για περιπέτειες στη χώρα», συμπλήρωσε, ενώ απαντώντας στο αν η πρόθεσή του να είναι παρών την επόμενη των εκλογών απάντησε: «Ποτέ δεν κινήθηκα βάσει προσωπικής στρατηγικής. Είμαι σταθερός και αγωνίστηκα τόσα χρόνια στην πρώτη γραμμή της μάχης»
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



