• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Θάνατος Μαζωνάκη: «Μας παραπλάνησαν - Δεν είδαμε ποτέ μηχανήματα πλασμαφαίρεσης στην αυτοψία» λέει ο ΙΣΑ για το ιατρείοΑνδρουλάκης από ΔΕΘ 2026: 13ος μισθός και σύνταξη, 120 δόσεις και μέτρα για την ακρίβεια - Οι 7 δεσμεύσεις και το σχέδιο για την «πραγματική αλλαγή»Τραγωδία στην Κύπρο: Τετράχρονο αγόρι σκοτώθηκε πέφτοντας από τον 6ο όροφοΕπιχείρηση «Τα Άνθη του Κακού»: 26,8 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν κρυμμένα σε οικοδομή και «λαγούμι»
δημοφιλές τώρα: Επιχείρηση «Τα Άνθη του Κακού»: 26,8 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν κρυμμένα σε οικοδομή και «λαγούμι»
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   12.09.2026 22:42
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Η ανακοίνωση του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου:

Μαρινάκης για ομιλία Ανδρουλάκη: «Βροχή δισεκατομμυρίων και ανέξοδες υποσχέσεις»

«Απ’ όλα είχε η ομιλία του κ. Ανδρουλάκη»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Παύλος Μαρινάκης (ΙΝΤΙΜΕ)
Παύλος Μαρινάκης (ΙΝΤΙΜΕ)
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Έντονη κριτική προς τον Νίκο Ανδρουλάκη και τις τοποθετήσεις του άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, τοποθετούμενος επί της ομιλίας του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Μαρινάκης καταλόγισε στον Νίκο Ανδρουλάκη, ότι προέβη στην παρουσίαση ενός πακέτου εξαγγελιών με πληθώρα οικονομικών παροχών και δεσμεύσεων, οι οποίες, σύμφωνα με τον ίδιο, στερούνται συγκεκριμένου υπολογισμού του κόστους και σαφούς πλάνου χρηματοδότησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική | 12.09.2026 16:33
Γεραπετρίτης: Δεν συντρέχουν ακόμη οι προϋποθέσεις για συνυποσχετικό με την Τουρκία - Εκτός συζήτησης ζητήματα κυριαρχίας
Πολιτική | 12.09.2026 21:42 
Ανδρουλάκης στην 90ή ΔΕΘ: «Επαναφέρουμε 13ο μισθό και σύνταξη - Αλλάζουμε το άρθρο 86, τέρμα στην ατιμωρησία»

Η ανακοίνωση του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Απ’ όλα είχε η ομιλία του κ. Ανδρουλάκη. Βροχή δισεκατομμυρίων, ανέξοδες υποσχέσεις και προτάσεις για πολιτικές, πολλές εκ των οποίων ήδη υλοποιούνται από την Κυβέρνηση, την οποία συστηματικά καθυβρίζει.

Υποσχέθηκε, για παράδειγμα, περιορισμούς στις βραχυχρόνιες μισθώσεις, που, όμως, ήδη υπάρχουν και κίνητρα για να ανοίξουν κλειστά σπίτια τα οποία επίσης εφαρμόζονται.

Έταξε εθνικά προγράμματα προληπτικών ιατρικών εξετάσεων, τα οποία η Κυβέρνηση ήδη εφαρμόζει και σύγχρονες υποδομές σε νοσοκομεία όταν υλοποιείται το μεγαλύτερο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού του ΕΣΥ με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης.

Μίλησε για Νέο Λύκειο και Εθνικό Απολυτήριο όταν η Κυβέρνηση ήδη έχει ανοίξει τον διάλογο για την αναμόρφωση του σχολείου, ενώ δήλωσε ότι θα αλλάξει στην Αναθεωρητική Βουλή το άρθρο 86 αλλά στην τρέχουσα Βουλή, το ΠΑΣΟΚ καταψήφισε στην πρώτη ψηφοφορία την Αναθεώρηση του συγκεκριμένου άρθρου.

Ταυτόχρονα υποσχέθηκε 13ο μισθό και 13η σύνταξη χωρίς βέβαια για κανένα απολύτως οικονομικό μέτρο να αναφέρει συγκεκριμένες δαπάνες.

Το μόνο που δεν ακούσαμε, για ακόμα μία φορά, από τον κ. Ανδρουλάκη ήταν ένα ρεαλιστικό και κοστολογημένο σχέδιο για τη χώρα».

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Το «μήλο» που ήταν... ροζ διαμάντι: Η πεινασμένη καμαριέρα και η απίστευτη αποκάλυψη μιας μυθικής ληστείας

Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης: «Στόχος το πρωτάθλημα - Θα υπάρξει μεγάλο πριμ»

Θάνατος Μαζωνάκη: «Μας παραπλάνησαν - Δεν είδαμε ποτέ μηχανήματα πλασμαφαίρεσης στην αυτοψία» λέει ο ΙΣΑ για το ιατρείο

Επιχείρηση «Τα Άνθη του Κακού»: 26,8 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν κρυμμένα σε οικοδομή και «λαγούμι»

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ΝΔ
  • Παύλος Μαρινάκης
  • Νίκος Ανδρουλάκης
  • ΠΑΣΟΚ
  • ειδήσεις τώρα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr