Παπαδημούλης για υποψήφιους βουλευτές ΝΔ: Ο λύκος μεταμφιεσμένος σε Κοκκινοσκουφίτσα
Πώς σχολιάζει τις υποψηφιότητες ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επίθεση σε υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έκανε ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Με ανάρτησή του στο Twitter, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στους υποψήφιους που ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία για τις εθνικές εκλογές, σχολιάζοντας για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «Ο λύκος μεταμφιεσμένος σε Κοκκινοσκουφίτσα».
«Υποψήφιοι ΝΔ: Ο Μπογδάνος του "να μπούμε με τανκς στην ΕΡΤ". Ο Μπάμπης Παπαδημητριου του "βάστα γερά ΔΝΤ". Με στήριξη της ΝΔ, Δήμαρχος Άργους και χέρι-χέρι με τον Σαμαρά, ο Καμπόσος, που υμνούσε τους Χρυσαυγίτες για το "ξύλο στον Μπουτάρη". ΝΔ: Ο λύκος, μεταμφιεσμένος σε Κοκκινοσκουφίτσα!», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης στο Twitter.
Διαβάστε ακόμη
Θα ήταν δισεκατομμυριούχος αν δεν πουλούσε το ποσοστό του για μόλις 800 δολάρια – Το 10% που κατείχε αξίζει σήμερα 300 δισ.!
Συμβουλές και tips για αρνί στη σούβλα - Η διαδικασία βήμα βήμα
Σφοδρή σύγκρουση Νετανιάχου-Ερντογάν: «Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε το ιρανικό τρομοκρατικό καθεστώς» - «Εγκληματίας που διαπράττει Γενοκτονία»
Ανάσταση με τα ΜΑΤ στον Νέο Κόσμο - Προσαγωγές και συλλήψεις μετά από ελέγχους σε σακίδια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




