ΚΙΝΑΛ: Η Διαμαντοπούλου στηρίζει Βενιζέλο
«Εκπλήσσομαι με όσους σήμερα εκπλήσσονται με ό,τι συνέβη σήμερα στο ΚΙΝΑΛ», σημειώνει η Άννα Διαμαντοπούλου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Θέση υπέρ του Ευάγγελου Βενιζέλου στη σύγκρουση με τη Φώφη Γεννηματά παίρνει με ανάρτησή της στο Facebook η Άννα Διαμαντοπούλου.
Η πρώην υπουργός Παιδείας επί ΠΑΣΟΚ στοχεύει στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ με τη δημοσίευσή της στον προσωπικό της λογαριασμό, κάνοντας λόγο για «κόμμα που γίνεται διευρυμένο γραφείο του αρχηγού».
Αναλυτικά, η κ. Διαμαντοπούλου έγραψε τα εξής:
«Ενα κόμμα, όσο μικρό κι αν είναι, είναι καταδικασμένο να αποτύχει όταν δεν έχει ιδέες, καταργούνται τα οργάνα, οι διαδικασίες, η οργανωμένη άλλη άποψη. Όταν ενα κόμμα γίνεται διευρυμένο γραφείο του αρχηγού του εχει την αντίστοιχη πορεία και προοπτική. Εκπλήσσομαι με όσους σήμερα εκπλήσσονται με ό,τι συνέβη σήμερα στο ΚΙΝΑΛ».
Διαβάστε ακόμη
«Εδώ αρμόδιος είμαι εγώ»: Πού αποσκοπεί η Τουρκία με τη διπλή αντι-NAVTEX στην Ανατολική Μεσόγειο
«Δεν του επέτρεπε να δει το παιδί» - Νέες μαρτυρίες για τη 40χρονη με την ατροπίνη στο Περιστέρι
Ένα αρχαίο μνημείο γύρω από τον τάφο του Ιησού - Τι ανακάλυψαν αρχαιολόγοι στην Ιερουσαλήμ
Τα πιο παράξενα τρένα στον κόσμο: Η «μύτη του διαβόλου» και ο συρμός που περνά μέσα από πολυκατοικία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



