Εκλογές 2019: Συγχαρητήρια Καραμανλή σε γαλάζιους δημάρχους του α' γύρου
Συνεχάρη το δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτετζίδη και τον δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε πριν από λίγο ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, στην οδό Δελφών. Ο κ. Καραμανλής έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από πολίτες και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί στο σημείο.
Για ακόμη μια φορά, ο πρώην πρωθυπουργός, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, ωστόσο συνομίλησε με πολίτες αλλά και γαλάζια στελέχη που βρέθηκαν στο σχολικό συγκρότημα για να τον συναντήσουν. Ο πρώην πρωθυπουργός έδωσε συγχαρητήρια στον δήμαρχο Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτετζίδη και στον δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου οι οποίοι εκλέχθηκαν από την πρώτη Κυριακή των εκλογών.
Τον Κώστα Καραμανλή περίμεναν έξω από το σχολείο ο πρόεδρος της διοικούσας της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, Τάσος Σπηλιόπουλος, οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης και Έλενα Ράπτη, ο πολιτευτής Στράτος Σιμόπουλος και ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Η σιωπή του Φραπέ με τις πλάτες της ΝΔ, το σπάσιμο του αγροτικού μετώπου από τους Κρητικούς αγρότες και τα συγχαρητήρια του ΠΑΣΟΚ στον Πιερρακάκη
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη για απάτες με επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ – 14 προσαγωγές για εγκληματική οργάνωση
Τι σημαίνει η εκλογή Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup
Ηλιόλουστο σκηνικό πριν την πτώση της θερμοκρασίας: Πότε «χαλάει» ο καιρός - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




