Μητσοτάκης: Στο πλευρό των δημάρχων ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης
Συναντήθηκε με τον νικητή των δημοτικών εκλογών ο οποίος είχε την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Σε μια συμβολική, κυρίως, κίνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε χθες το Κερατσίνι και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο, ο οποίος εξελέγη με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως επισημαίνουν στη ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης θέλησε με αυτόν τον τρόπο να σηματοδοτήσει τη δέσμευσή του -εφόσον οι πολίτες τον τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους στις εθνικές εκλογές- να συνεργαστεί με όλους τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες της χώρας, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης.
Ο αρχηγός της ΝΔ συζήτησε με τον κ. Βρεττάκο για τα αποτελέσματα των εκλογών στον δήμο, αλλά και για τα έργα που πρέπει να γίνουν στην περιοχή. «Την επόμενη μέρα, ειδικά για μεγάλα έργα, τα οποία χρειάζονται και τη σφραγίδα του κράτους, εμείς θα είμαστε αρωγοί» είπε χαρακτηριστικά στον κ. Βρεττάκο ο κ. Μητσοτάκης.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε μαζί με τον κ. Βρεττάκο την περιοχή των Λιπασμάτων, στην οποία ήδη εκτελούνται έργα ανάπλασης, με στόχο να αποτελεί σύντομα έναν πόλο έλξης για τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής.
Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε τους δρόμους του Κερατσινίου και συνομίλησε με πολίτες. Ένας εξ αυτών είπε στον πρόεδρο της ΝΔ ότι χρειάζεται πολλή δουλειά, για να λάβει την απάντηση από τον κ. Μητσοτάκη: «υπάρχει πολλή δουλειά για μας, για να δημιουργήσουμε δουλειές για όλους».
Συρράκο - Καλαρρύτες: Στα αγέρωχα Τζουμέρκα, άνθρωποι και φύση γράφουν ιστορίες αιώνων
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Τα στοιχεία που «γκρεμίζουν» τους ισχυρισμούς του 41χρονου και οι μαρτυρίες για τις εντάσεις
Τα τραπέζια στα νότια προάστια, ο φόβος του Μαξίμου για Σαμαρά και η πικρή αλήθεια για τις τράπεζες
Ποια… καμπανάκια χτυπάνε μετά τα δημοσκοπικά ευρήματα: Η διπλή «ανάγνωση» από την κυβέρνηση και οι «αναταράξεις» στην αντιπολίτευση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




