Στηβ Γιατζόγλου: Κατεβαίνει βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή στον Πειραιά
Ο Γιατζόγλου είχε προκαλέσει πλήθος σχολίων με δηλώσεις του στο παρελθόν και μετά το βέτο που είχαν θέσει οπαδοί του Πανιωνίου ώστε να μην αναλάβει τα ηνία της ομάδας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρώην παίκτης και προπονητής Στηβ Γιατζόγλου αποφάσισε να αφήσει τα παρκέ και να λάβει μέρος στις επόμενες εκλογές με την Χρυσή Αυγή, κατεβαίνοντας στην Α'Πειραιά.
Σημειώνεται ότι ο Γιατζόγλου είχε προκαλέσει πλήθος σχολίων με δηλώσεις του στο παρελθόν και μετά το βέτο που είχαν θέσει οπαδοί του Πανιωνίου ώστε να μην αναλάβει τα ηνία της ομάδας.
«Και αυτοί έκαναν τα δικά τους... Τι σημαίνει "δεν δεχόμαστε φασίστες στον Πανιώνιο"; Τι είναι αυτό; Είπαν ότι υποστηρίζω την Χρυσή Αυγή... Φυσικά και είμαι φασίστας! Ο αθλητισμός είναι φασισμός. Κάθε αθλητικός χώρος έχει φασισμό. Οι προπονητές δηλαδή τι είναι; Δημοκράτες; Υπάρχει κανένας αθλητής που ψηφίζει για να παίξει βασικός ή όχι; Κάθε προπονητής και κυρίως οι μεγάλοι, ο Ιωαννίδης, ο Ίβκοβιτς, ο Ομπράντοβιτς, δεν έχουν δημοκρατικές αρχές. Έτσι είναι, τι να κάνουμε;» είχε πει.
Φαρμακοποιός «Χάιζενμπεργκ» στο Χαλάνδρι: Έστησε παράνομο εργαστήριο παρασκευής φαρμάκων με διεθνή διακίνηση και «χρυσά» κέρδη
Το Ελ Νίνιο ξεκίνησε επισήμως: «Μια θανατηφόρα προειδοποίηση» - Ανησυχίες για ακραία καιρικά φαινόμενα
Τραμπ: «Έχουμε συμφωνία με το Ιράν, ενδεχομένως το Σαββατοκύριακο οι υπογραφές» - Διαψεύδουν ιρανικές πηγές και Φρουροί της Επανάστασης
Μουντιάλ 2026: Φαντασμαγορική τελετή έναρξης στο Αζτέκα με λάμψη από Σακίρα!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



