ΚΙΝΑΛ: Τα Σκόπια ακυρώνουν στην πράξη τη Συμφωνία των Πρεσπών
Ο Τσίπρας «πέρα βρέχει», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής
Επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει το ΚΙΝΑΛ με αφορμή την ιστοσελίδα του τουριστικού οργανισμού των Σκοπίων που αναφέρει τη γειτονική χώρα σκέτη «Μακεδονία».
Το ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωσή του τονίζει πως «λίγους μήνες μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών και οι γείτονες την ακυρώνουν στην πράξη χρησιμοποιώντας επισήμως το όνομα Μακεδονία. Για τον κ. Τσίπρα βέβαια πέρα βρέχει. Τα έδωσε όλα τώρα δεν τον ενδιαφέρουν ούτε τα προσχήματα».
Διαβάστε ακόμη
«Δακρύζαμε από την οσμή όταν περνούσαμε απ’ έξω» λένε εργαζόμενοι στη «Βιολάντα» - Νέα προθεσμία για τον ιδιοκτήτη
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Οι περιοχές σε «πορτοκαλί» συναγερμό
Πού είναι η Λούσι; Πώς πράκτορες έσωσαν 12χρονη από τον βιαστή της μέσα από το dark web με ένα... τούβλο στον τοίχο
Παναγιώτης Λιαρόπουλος στο ethnos.gr: «Υπάρχουν παραστάσεις που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει λόγος να είναι sold out»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



