Ρουπακιώτης στο Εσωτερικών, Κρέτσος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Αχτσιόγλου στο κόμμα
Τι αλλάζει στην κυβέρνηση μέχρι τις εκλογές της 7ης Ιουλίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το μεσημέρι της Τρίτης θυροκολλείται στη Βουλή το Προεδρικό Διάταγμα για τη διάλυσή της και την προκήρυξη εκλογών, όμως τα στελέχη που θα στελεχώσουν τις υπηρεσιακές θέσεις έχουν ήδη κλείσει.
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο Αντώνης Ρουπακιώτης αναλαμβάνει υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, υπηρεσιακός υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας, καθώς και υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην κυβέρνηση Σαμαρά. Τοποθετήθηκε υπουργός έπειτα από πρόταση του Φώτη Κουβέλη, με τον οποίο είναι προσωπικοί φίλοι. Παραιτήθηκε από υπουργός, όταν η ΔΗΜΑΡ αποχώρησε από την κυβέρνηση Σαμαρά λόγω της ΕΡΤ. Υπήρξε ακόμα υποψήφιος με την ΕΔΑ το 1974.
Κυβερνητικός εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο Λευτέρης Κρέτσος, στη θέση του Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος θα δώσει τη μάχη του σταυρού για την επανεκλογή του, ενώ ή Έφη Αχτσιόγλου επιστρέφει στο κόμμα, αναλαμβάνει χρέη εκπροσώπου στον ΣΥΡΙΖΑ και τίθεται -εκτός απροόπτου- επικεφαλής στο Επικρατείας.
Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αναμένεται να τοποθετηθούν και οι Πάνος Σκουρλέτης, Ευάγγελος Αποστολάκης, ενώ και τα υπόλοιπα «μέτωπα» έχουν στελεχωθούν επαρκώς και θα ανακοινωθούν.
Η «καταραμένη» καρδιά: Παντρεύτηκε τη χήρα του δότη του μετά από μεταμόσχευση και λίγα χρόνια αργότερα... πέθανε με τον ίδιο τρόπο
«Θύελλα» καταγγελιών για Βιολάντα: Μύριζε αέριο μέρες πριν και έλεγαν «μην ανησυχείτε, έριξαν υγρό στον βόθρο»
Δημοσκόπηση MRB για το OPEN - Β’ Μέρος: Ένας στους τρεις αναποφάσιστους «βλέπει» η Καρυστιανού να κερδίζει τη ΝΔ
Σκάνδαλο Meta: Ο Ζούκερμπεργκ επέτρεψε σε ανηλίκους την πρόσβαση σε chatbot σεξουαλικού περιεχομένου, παρά τις ενστάσεις του προσωπικού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



