• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τη γυναικοκτονία της Ελευθερίας Γιακουμάκη - Αποφασισμένος να σκοτώσει ο 40χρονοςΣυναγερμός στον Άγιο Δημήτριο: Νεκρός από μαχαίρι στο πάρκο ΑσυρμάτουΑνθρωποκυνηγητό στην Αττική για έναν από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων - Επεισοδιακή καταδίωξη στο ΜενίδιΗ μαύρη λίστα του Τραμπ: Έφτιαξε κατάλογο με «καλούς και κακούς» συμμάχους του ΝΑΤΟ
δημοφιλές τώρα: Θάσος: Οικογένεια πήρε ρεύμα μετά από 2,5 μήνες - Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν τους έβαζε χελώνα γιατί πλήρωσαν 0,03...
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   13.06.2019 07:55
Σπύρος Μουρελάτος
Σπύρος Μουρελάτος
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Καµία επανάπαυση📌 Fake news📌 Τα ψηφοδέλτια

ΝΔ: Μαζική συμμετοχή στις κάλπες ζητά ο Μητσοτάκης

«Δεν ψηφίζουν οι δηµοσκοπήσεις, ψηφίζουν οι πολίτες στην κάλπη» διεµήνυσε από τον Πύργο ο πρόεδρος της ΝΔ

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  

Την επιτυχηµένη συνταγή της απευθείας επαφής µε τους πολίτες συνεχίζει µε αµείωτη ένταση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιµένοντας στους βασικούς άξονες της κυβερνητικής του πρότασης, δηλαδή στο τρίπτυχο «ανάπτυξη - επενδύσεις - δουλειές». Εξάλλου, το σύνθηµα «ισχυρή ανάπτυξη - αυτοδύναµη Ελλάδα» θα συνοδεύει, όπως προϊδέασε ο πρόεδρος της ΝΔ χθες από την Ηλεία, την προεκλογική εκστρατεία του κόµµατος έως τις κάλπες της 7ης Ιουλίου.

Από τον Πύργο, όπου βρέθηκε χθες, ο πρόεδρος της Ν∆ προανήγγειλε ότι άµεση πρωτοβουλία της επόµενης κυβέρνησης στον τοµέα των υποδοµών είναι η ολοκλήρωση του δρόµου Πύργου-Πάτρας, ώστε, όπως επεσήµανε, η πρωτεύουσα της Ηλείας «να συνδεθεί µε τον κορµό των αυτοκινητοδρόµων για να σπάσει η ιδιότυπη αποµόνωση». Στο «γαλάζιο» στρατηγείο γνωρίζουν πως το πρώτο ηµίχρονο των... ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών έληξε µε άνετο προβάδισµα του κόµµατος, ωστόσο επισηµαίνουν ότι οι βουλευτικές εκλογές εν µέσω θέρους και τουριστικής περιόδου έχουν τις δικές τους ιδιοµορφίες και σε κάθε περίπτωση δεν ενδείκνυνται για χαλάρωση.

Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 12.06.2019 23:28
Μητσοτάκης: Ανάμεσα σε επιδόματα και θέσεις εργασίας διαλέγω το δεύτερο
Μητσοτάκης: Ανάμεσα σε επιδόματα και θέσεις εργασίας διαλέγω το δεύτερο

Καµία επανάπαυση

«Από τώρα έως την 7η Ιουλίου να µην υπάρχει καµία επανάπαυση, δεν ψηφίζουν οι δηµοσκοπήσεις, ψηφίζουν οι πολίτες στην κάλπη» διεµήνυσε ο κ. Μητσοτάκης, που παροτρύνει σε κάθε δηµόσια παρέµβασή του τους πολίτες -και ιδίως τους νέους- να συµµετάσχουν µαζικά στην κάλπη του Ιουλίου. Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της Ν∆ επιχειρεί να διευρύνει την εκλογική επιρροή του κόµµατός του, εκπέµποντας ενωτικό µήνυµα προς τους ψηφοφόρους των άλλων κοµµάτων. «Η Νέα ∆ηµοκρατία είναι σήµερα η µόνη πολιτική δύναµη του τόπου που µπορεί να ενώσει πολίτες από διαφορετικές πολιτικές αναφορές. Και µπρος στα µεγάλα προβλήµατα που αντιµετωπίζουµε, οι ιδεολογικές διαχωριστικές γραµµές του παρελθόντος ξεθωριάζουν» σηµείωσε χαρακτηριστικά.

Fake news

Μάλιστα, η Πειραιώς δεν αφήνει αναπάντητα τα περί fake news που, όπως σηµειώνει, διακινεί ο προπαγανδιστικός µηχανισµός του ΣΥΡΙΖΑ, µε τελευταίο κρούσµα δήθεν δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη από την Κω περί επταήµερης εργασίας. Από το Μοσχάτο καλούσαν χθες τα ΜΜΕ να προβάλουν τη συγκεκριµένη τοποθέτηση του προέδρου της Ν∆, «ώστε όλοι να καταλάβουν τις µεθόδους µε τις οποίες η απερχόµενη κυβέρνηση εξακολουθεί να κατασκευάζει fake news, αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει το µήνυµα που της έστειλαν οι πολίτες στις πρόσφατες εκλογές».

Τα ψηφοδέλτια

Σύµφωνα µε όλες τις ενδείξεις, έως το τέλος της τρέχουσας εβδοµάδας θα πρέπει να αναµένεται η ανακοίνωση του συνόλου των «γαλάζιων» ψηφοδελτίων, καθώς αποµένει µόνο η τελική παρέµβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για συγκεκριµένες περιπτώσεις υποψηφίων. Σήµερα το πρωί ο πρόεδρος της Ν∆ παραχωρεί συνέντευξη στην τηλεόραση του Open και στην εκποµπή «Ωρα Ελλάδος 7», µε τους Γιάννη Σαραντάκο και Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Διαβάστε ακόμη

Τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τη γυναικοκτονία της Ελευθερίας Γιακουμάκη - Αποφασισμένος να σκοτώσει ο 40χρονος

Μητσοτάκης: Να ετοιμαστούμε για τα χειρότερα - Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί

«Zombie filler»: Λίπος από πτώματα, η νέα... τάση στις αισθητικές επεμβάσεις - Πώς λειτουργεί

Στραβοί πιλότοι σε F-15K: Τραβούσαν φωτογραφίες εν πτήσει και τα μαχητικά συγκρούστηκαν μεταξύ τους

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Νέα Δημοκρατία
  • Κυριάκος Μητσοτάκης
  • εθνικές εκλογές 2019
  • βουλευτικές εκλογές
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr