Εκλογές 2019 - Γιώργος Χρανιώτης: Υποψήφιος με το ΜέΡΑ 25 του Γιάνη Βαρουφάκη
Με το κόμμα του πρώην υπουργού Οικονομικών θα είναι υποψήφια και η Πάολα Ρεβενιώτη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης θα είναι υποψήφιος στην Α' Αθήνας με το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη ΜέΡΑ25, στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Ο Γιώργος Χρανιώτης θα είναι ο δεύτερος ηθοποιός μετά τον Κλέωνα Γρηγοριάδη που θα συμμετέχει στις εκλογές με τον κόμμα του πρώην υπουργού Οικονομικών.
Στο ψηφοδέλτιο της Α' Αθήνας θα είναι ακόμη η γνωστή ακτιβίστρια του κινήματος ΛΟΑΤ Πάολα Ρεβενιώτη. Παράλληλα το ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25 θα έχει και δημοσιογραφικό άρωμα καθώς θα είναι υποψήφιος στον Β2 Τομέα Αθηνών ο Ανδρέας Ρουμελιώτης.
Διαβάστε ακόμη
Η ικανοποίηση στο Μαξίμου από την δραστηριότητα της Καρυστιανού, οι γαλάζιοι και οι κόκκινοι αγροτοσυνδικαλιστές και το εντυπωσιακό σόου με την άφιξη του «Κίμωνα»
Πώς διαβάζει τις εξελίξεις στη γεωπολιτική σκακιέρα η κυβέρνηση - Ποιες συναντήσεις δρομολογούνται στη «γειτονιά»
Τι θα κάνει ο Τραμπ με το Ιράν; Ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα
Η νέα κρίση και ο ορατός κίνδυνος λουκέτων σε πρακτορεία της ΕΛΤΑ Courier σε όλη την Ελλάδα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




