Αντώνης Σαμαράς: Ο «Ρασπούτιν» είναι ο Παπαγγελόπουλος (vid)
Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Novartis🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

O αντιεισαγγελέας Ιωάννης Αγγελής έπειτα από τις καταγγελίες που έκανε για πολιτικές παρεμβάσεις ζητάει τώρα να καταθέσει για το εν λόγω θέμα μετά τις 7 Ιουλίου. Σύμφωνα με τη δικαστική συντάκτρια του Open TV Σοφία Φασουλάκη, ο αντιεισαγγελέας ζητάει μέσω υπομνήματος να καταθέσει στις 10 Ιουλίου.
Όπως λέει ο κ. Αγγελής δεν έχει εμπιστοσύνη τόσο στη νυν εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου όσο και στον υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου. Παράλληλα ο κ. Αγγελής εξαπολύει εκ νέου επίθεση κατά του «Ρασπούτιν» λέγοντας ότι επιχειρεί σχέδιο εξόντωσης σε βάρος του.
Από την άλλη πλευρά, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε αυριανή του συνέντευξη στα Παραπολιτικά» κατονομάζει ως «Ρασπούτιν» τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Ο κ. Σαμαράς υποστηρίζει ότι ο κ. Τσίπρας γνωρίζει ποιος είναι ο «Ρασπούτιν», καθώς συνομιλεί μαζί του και ότι μαζί σχεδίασαν την υπόθεση Novartis.
Ήχησαν σειρήνες στο Ακρωτήρι της Κύπρου - Επικοινωνία Μητσοτάκη-Μακρόν και ηχηρή απάντηση Αθήνας σε Άγκυρα για την Κάρπαθο
Ανάλυση: Ο Τραμπ έχει ήδη χάσει τον έλεγχο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το Ιράν κερδίζει τον πόλεμο
Το bet builder του θανάτου: Πώς οι διαδικτυακές στοιχηματικές κερδοφορούν μέσω του πολέμου στο Ιράν
«Δεν φοβάσαι στο Ντουμπάι; Όχι, γιατί ξέρω ποιος μας προστατεύει»: H viral καμπάνια από τα Εμιράτα στους τουρίστες μέσω influencer
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



