Θάνος Πλεύρης: Το Twitter γλεντά με την επίσκεψή του στα Εξάρχεια - Τι απαντά
«Τα Εξάρχεια είναι άβατο» λέει ο υποψήφιος με τη ΝΔ και η εμφάνισή του στην περιοχή σχολιάζεται ποικιλοτρόπως🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το πρωί της Τετάρτης ο Θάνος Πλεύρης βρέθηκε στα Εξάρχεια, σε μια επίσκεψη που σχολιάστηκε πάρα πολύ από τους χρήστες των social media. Γι' αυτό και ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α' Αθήνας, μέσω Twitter, δίνει τη δική του απάντηση για την παρουσία του στην περιοχή.
Στην ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του αναφέρει τα εξής: «Για όσους λοιπόν αναφέρεστε ότι πήγα πρωινή ώρα στα Εξάρχεια και μιλούσα σιγά για να μη γίνω αντιληπτός, η απάντηση είναι προφανώς ΝΑΙ. Διότι τα Εξάρχεια είναι άβατο και προφανώς αν δεν ήταν, ο καθένας θα πήγαινε όποια ώρα ήθελε. Αυτός είναι ο συμβολισμός και αυτό πρέπει να αλλάξει».
Φυσικά, ο Θάνος Πλεύρης, βλέποντας ότι το Twitter αντέδρασε στην πρωινή επίσκεψή του στην περιοχή των Εξαρχείων, απάντησε. Ωστόσο, οι χρήστες του κοινωνικού μέσου δικτύωσης δεν άφησαν ασχολίαστη την παρουσία του στην περιοχή.
Ακολουθούν μερικές αναρτήσεις χρηστών των social media
Όσα ισχυρίζονται οι γιατροί για τον θάνατο του Μαζωνάκη: «Ήμουν σε πανικό» - «Είχα πάει για φαγητό»
Προσπάθησαν να φτιάξουν βιολογικά όπλα και βαλλιστικούς πυραύλους μέσω AI - Η έκθεση της Anthropic
Αγιασμός με... ψύλλους: Τσίμπησαν μαθητές δημοτικού και δασκάλους - Μπήκε λουκέτο μέχρι νεωτέρας
«Μια Ελλάδα Παρέα» στο OPEN: Μαλέσκου, Ζαρίφη, Βουράκης, Μαλλιαρός θέλουν να φέρουν στην τηλεόραση όσα μας κάνουν να χαμογελάμε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



