Ζουράρις: Αν βγει ο Μητσοτάκης θα ζητήσω... άσυλο στη Γαλλία (vid)
Θα προσφύγει ικέτης στη γαλλική πρεσβεία, όπως ο ίδιος δήλωσε, και όπως συνέβη πριν από 50 χρόνια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Βουλευτικές εκλογές: Στη... Γαλλία θα προσφύγει για αναζήτηση σωτηρίας ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζουράρις.
Αυτό θα συμβεί στην περίπτωση κατά την οποία εκλεγεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία την προσεχή Κυριακή.
Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο ίδιος, σε ραδιοφωνική εκπομπή στον Realfm Θεσσαλονίκης 107,1.
«Αν, Θεός φυλάξει, βγει ο Μητσοτάκης, εγώ θα προσφύγω ικέτης στη γαλλική πρεσβεία, όπως έκανα πριν από 50 χρόνια που η Γαλλία μου έδωσε πολιτικό άσυλο», είπε χαρακτηριστικά.
Επίσης, ερωτώμενος για την δήλωσή του πως είναι ερωτευμένος με τον κ. Τσίπρα και ότι ο πρωθυπουργός είναι το αγόρι του, ο κ. Ζουράρις λέει για ακόμη μία φορά «είναι το αγόρι μου. Το ερωτευμένος προέρχεται από το ‘’ερωή’’, που σημαίνει ορμή».
Επεισόδια με μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Αθήνας στην πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
Τραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Ναυάγιο με 18 νεκρούς μετανάστες
«Η ΕΕ πρέπει να καταργηθεί»: Ο Έλον Μάσκ εκτοξεύει απειλές προς την Ευρώπη μετά το πρόστιμο μαμούθ στο Χ
Όταν μια cult μπύρα γίνεται ακριβή συνήθεια: Το φαινόμενο Guinness και ο παράγοντας Gen Z
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



