Μητσοτάκης: Οι κάλπες θα έχουν εκατομμύρια γαλάζια ψηφοδέλτια (pics & vid)
Στη Θεσσαλονίκη τερματίστηκε η προεκλογική εκστρατεία για τον πρόεδρο της ΝΔ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Βουλευτικές εκλογές: H πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη ήταν ο τελευταίος σταθμός του προεκλογικού αγώνα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο κ. Μητσοτάκης λίγο μετά τις 21:30 βρέθηκε στο προεκλογικό κιόσκι της ΝΔ στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου στελέχη του κόμματος του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή.
Ο κ. Μητσοτάκης τους είπε ότι «είναι πολύ συγκινητικό να τελειώνουμε την προεκλογική εκστρατεία από τη Θεσσαλονίκη. Δεν χαλαρώνουμε, δεν εφησυχάζουμε, δεν θα υπάρχει χαμένη ψήφος. Δεν πάμε παραλία. Οι νέοι ψηφίζουμε και μετά πάμε παραλία. Οι κάλπες θα έχουν εκατομμύρια γαλάζια ψηφοδέλτια. Όλη η Ελλάδα θα είναι γαλάζια την Κυριακή. Χρειάζομαι μια αυτοδύναμη κυβέρνηση για όλη την Ελλάδα. Να φέρουμε περισσότερες δουλειές, λιγότερους φόρους. Να κλείσει ο κύκλος της ανέχειας, του διχασμού, της παρακμής».


Δείτε τα βίντεο
Ο συμβιβασμός ανάμεσα στα μπλόκα και την κυβέρνηση, η φανερή αντιπάθεια του Άδωνι για τον Δένδια και ο «ok» του Μαξίμου στις συναντήσεις του Τασούλα
Οι κινήσεις της κυβέρνησης στο «ραντεβού» με τους αγρότες στο Μαξίμου - Τι θα περιλαμβάνει το «μενού» της συζήτησης
Φρεγάτα «Κίμων»: Πόσο και σε ποιους τομείς ενισχύει την επιχειρησιακή και διπλωματική ισχύ της Ελλάδας
Η Γροιλανδία κρίνει το μέλλον του ΝΑΤΟ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




