Εκλογές 2019: Πώς θα ήταν τα κόμματα αν ήταν βιβλία;
Ένα αρκετά εύστοχο tweet έκαναν οι εκδόσεις Διόπτρα παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών με τα κόμματα να είναι τίτλοι βιβλίων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με μία διαφορετική οπτική παρουσίασε τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών, ο εκδοτικός οίκος Διόπτρα.
Συγκεκριμένα, ο επίσημος λογαριασμός των εκδόσεων στο twitter έβγαλε την καρτέλα με τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών, αλλά δίπλα στα ονόματα των κομμάτων συμπλήρωσε τίτλους από πολύ γνωστά βιβλία.
Φυσικά οι επιλογές δεν είναι καθόλου τυχαίες, με το νέο κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να «κερδίζει» τον τίτλο «Μεγάλες προσδοκίες», καθώς το έργο της κυβέρνησης αναμένεται να είναι δύσκολο. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε το βιβλίο «Βίος και πολιτεία του Αλέξη (Ζορμπά)», με σαφή αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα, ενώ το ΚΚΕ το «Εκατό χρόνια μοναξιά».
Διαβάστε ακόμη
Η ικανοποίηση στο Μαξίμου από την δραστηριότητα της Καρυστιανού, οι γαλάζιοι και οι κόκκινοι αγροτοσυνδικαλιστές και το εντυπωσιακό σόου με την άφιξη του «Κίμωνα»
Πώς διαβάζει τις εξελίξεις στη γεωπολιτική σκακιέρα η κυβέρνηση - Ποιες συναντήσεις δρομολογούνται στη «γειτονιά»
Τι θα κάνει ο Τραμπ με το Ιράν; Ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα
Η νέα κρίση και ο ορατός κίνδυνος λουκέτων σε πρακτορεία της ΕΛΤΑ Courier σε όλη την Ελλάδα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




