ΕΥΠ: Οι αρμοδιότητές της περνούν στον πρωθυπουργό
Το σχετικό ΦΕΚ έχει ήδη αναρτηθεί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη μεταφέρονται οι αρμοδιότητες της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ). Υπενθυμίζεται ότι μια από τις πρώτες κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, το 2015 ήταν να διορίσει ως νέο αρχηγό της ΕΥΠ τον δημοσιογράφο Γιάννη Ρουμπάτη.
«Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών η οποία συστάθηκε με το άρθρο 1 του ν.δ. 2421/1953 και μετονομάστηκε και οργανώθηκε με το ν. 1645/1986 και το ν. 3649/2008 (Α’ 39) μεταφέρεται, ως σύνολο αρμοδιοτήτων, θέσεων, και προσωπικού, στον Πρωθυπουργό», αναφέρεται στο σχετικό ΦΕΚ που ήδη αναρτήθηκε.
Διαβάστε ακόμη
«Τα Τέμπη τώρα ξεκινάνε»: Απεργιακός ξεσηκωμός σε όλη την Ελλάδα - Ο «χάρτης» των συγκεντρώσεων
Bild για τους «200 της Καισαριανής»: Ποιος έδωσε τη διαταγή για την εκτέλεση - Αποφυλακίστηκε μετά από μόλις τρία χρόνια
Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος: Ποια ήταν η Μαρία Λαδά που βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε στο κενό
Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη «διαβάζει» πλέον τις εσωτερικές μας σκέψεις - Η ανατρεπτική μέθοδος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



