Κρεμαστινός: Μονόδρομος η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με ΚΙΝΑΛ
Εκτίμησε ότι το ΚΙΝΑΛ κρατήθηκε στη θέση του, ενώ χαρακτήρισε επιτυχείς τις πρώτες κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, «αλλά το αποτέλεσμα θα μετρήσει»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Τσίπρας και Γεννηματά θα έπρεπε να συνομιλήσουν. Αν το είχαν κάνει ήδη, μπορεί να ήταν και κυβέρνηση» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 ο πρώην βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, ο οποίος δεν εξελέγη στις πρόσφατες εκλογές. Ο ίδιος, μάλιστα, μίλησε είτε για συνεργασία με κοινή γραμμή πλεύσης είτε και για ένωση των δύο κομμάτων.
Ο κ. Κρεμαστινός τόνισε, επίσης, ότι την πρωτοβουλία κινήσεων προς αυτή την κατεύθυνση την έχει πάντα ο μεγαλύτερος σχηματισμός, σε αυτή την περίπτωση δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ. «Αυτό που λέμε δημοκρατική παράταξη έχει ένα ποσοστό πάνω από 40%» ανέφερε ο πρώην βουλευτής, προσθέτοντας τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και επανέλαβε τη θέση του ότι τα όμορα κόμματα θα έπρεπε τουλάχιστον να συζητούν. Πάντως, τάχθηκε κατά της μεταγραφής στελεχών από το ένα κόμμα στο άλλο, γιατί, όπως υποστήριξε, αυτό δημιουργεί αποστάσεις και δυσχεραίνει το κλίμα.
Την ίδια ώρα, εκτίμησε ότι το ΚΙΝΑΛ κρατήθηκε στη θέση του, ενώ χαρακτήρισε επιτυχείς τις πρώτες κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, «αλλά το αποτέλεσμα θα μετρήσει».
«Δείξαμε τη δύναμή μας στο αεροδρόμιο»: Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες της Κρήτης - Τι λένε για την «εγκληματική οργάνωση»
Στο ΚΑΤ οδηγός λεωφορείου - Γρονθοκοπήθηκε από οδηγό ΙΧ για ένα φλας
Η Google ξανά στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Παραβιάζει τους κανόνες με το AI;
Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



