Βελόπουλος: Θανατική ποινή, ευνουχισμός ή ισόβια για τους παιδεραστές
Δημοψήφισμα για πιο αυστηρές ποινές για συγκεκριμένα εγκλήματα, ζητά το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δημοψήφισμα για πιο αυστηρές ποινές για συγκεκριμένα εγκλήματα, ζητά με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση. Όπως αναφέρεται, με αφορμή «την απόφαση της Ουκρανίας για χημικό ευνουχισμό των παιδεραστών» η Ελληνική Λύση ζητά τη διενέργεια δημοψηφίσματος στη χώρα μας, ώστε οι Έλληνες πολίτες να αποφασίσουν, για το ίδιο έγκλημα, μεταξύ τριών επιλογών ποινής, «πρώτη επιλογή η επιβολή του θανάτου. Δεύτερη επιλογή η ποινή της ισόβιας κάθειρξης και τρίτη επιλογή, αυτή του χημικού ευνουχισμού».
Στην ίδια ανακοίνωση η Ελληνική Λύση ζητά τη διενέργεια δημοψηφίσματος και για άλλες δύο κατηγορίες εγκληματιών, τους «δουλέμπορους» και τους «εμπόρους ναρκωτικών». «Σε αυτές τις κατηγορίες οι πολίτες θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο εναλλακτικές ποινές. Πρώτη ποινή αυτή του θανάτου και δεύτερη ποινή η ισόβια κάθειρξη. Αλλά ισόβια, σημαίνει για πάντα ισόβια», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Επίθεση από drones δέχθηκαν δύο ελληνόκτητα δεξαμενόπλοια στη Μαύρη Θάλασσα
Η μεγαλύτερη αιματοχυσία στην ιστορία του Ιράν; Τρομακτικές εκτιμήσεις για τους νεκρούς
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Εμφανίστηκε ο άνδρας που συνομιλούσε μαζί της - Στου Ζωγράφου βρέθηκε η τσάντα της
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε για 25 σερί χρονιά! Δεν έχει σταματήσει να βρίσκει δίχτυα απ' το 2002!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



