Η Μενδώνη αντικαθιστά τον αρχιφύλακα της Ακρόπολης - Ήταν ταυτόχρονα διαχειριστής εισιτηρίων
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Πολιτισμού η αντικατάστασή του κρίθηκε επιβεβλημένη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού και της υπουργού Λίνας Μενδώνη αντικαθίσταται ο αρχιφύλακας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Πολιτισμού η αντικατάστασή του κρίθηκε επιβεβλημένη, διότι από τον Μάρτιο 2019 ως σήμερα εκτελεί παράλληλα τα καθήκοντα του αρχιφύλακα και συγχρόνως του διαχειριστή των εισιτηρίων του αρχαιολογικού χώρου. Άρα είναι ελέγχων και ελεγχόμενος. Η αντικατάσταση αυτή έρχεται αμέσως μετά την τοποθέτηση γιατρού και νοσηλευτών στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.
«Με γνώμονα την τήρηση της αρχής της νομιμότητας και των σχετικών διατάξεων του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα οι ιδιότητες του αρχιφύλακα και διαχειριστή στο αυτό πρόσωπο αντίκεινται σε κάθε έννοια ηθικής και δικαίου» καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου πολιτισμού.
Ανατροπή με τον θάνατο της Ελένης Παπαδοπούλου: Συνελήφθη ο γιος της - Η μαρτυρία-«κλειδί»
Ρεβεγιόν στα μπλόκα: Συνεχίζουν τον αγώνα οι αγρότες - Στήριξη από πολίτες, καταγγελίες για πιέσεις
Τραγωδία στη Ροδόπη: Νεκρό 7χρονο παιδί από φωτιά στο σπίτι του - Στο νοσοκομείο το αδελφάκι του
Axios: Τραμπ και Ζελένσκι θα συναντηθούν στις ΗΠΑ την Κυριακή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



