Άνω-κάτω η ευρωομάδα της Ν.Δ. λόγω Παπαδημούλη - Αντιδρά η Βόζεμπεργκ
Η «γραμμή» Μεϊμαράκη για την υπερψήφιση του Παπαδημούλη αναστατώνει τη Νέα Δημοκρατία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ανάστατη είναι η ομάδα των ευρωβουλευτών της Ν.Δ. από την πρωτοβουλία του πρώην προέδρου του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη να προτείνει την υπερψήφιση του Δημήτρη Παπαδημούλη για μία από τις θέσεις των αντιπροέδρων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, από τη στιγμή μάλιστα που αυτή η άποψη ήταν σε ευθεία αντίθεση με την επίσημη θέση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Εν προκειμένω αξίζει να σημειωθεί πως ο επικεφαλής του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ, τον είχε εκτός της λίστας που εξέδωσε, καθώς ο Παπαδημούλης ήταν από τους πιο μεγάλους πολέμιούς του.
Η πρόταση Μεϊμαράκη να υπερψηφιστεί από τους ευρωβουλευτές της Ν.Δ. ο Δημήτρης Παπαδημούλης «για λόγους πολιτικού πολιτισμού» φαίνεται πως προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις. Συγκεκριμένα, τόσο η Ελίζα Βόζεμπεργκ όσο και η Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου αντέδρασαν, με την πρώτη τελικά να μην τον ψηφίζει.
Μάλιστα, με σχετικό tweet η κυρία Βόζεμπεργκ υποστήριξε αρχικά «δεν ψήφισα τον Παπαδημούλη».
Στη συνέχεια, έσπευσε να διευκρινίσει εκ νέου: «Δεν ψήφισα τον κύριο Παπαδημούλη. Συστηματικά προσβάλλει τη Νέα Δημοκρατία».
Σεισμοί 7,5 και 7,2 Ρίχτερ στη Βενεζουέλα: 32 νεκροί ο πρώτος απολογισμός - Πάνω από 700 τραυματίες και εικόνες χάους
Τραγωδία στην Καλλιθέα: 17χρονος έπεσε νεκρός από μαχαιριά σε συμπλοκή 10 ατόμων
Χάος μετά τον νόμο Κυρανάκη για ταξί και ΕΙΧ: Ξεκινά δικαστικό μπρα ντε φερ με μαζικές προσφυγές
Ραγδαία επιδείνωση της υγείας του Αριστοτέλη Χαντζή - Δεν αποκλείεται η διασωλήνωση σε ΜΕΘ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




