Ποιοι θα είναι ο νέος γενικός και ειδικός γραμματέας της Βουλής
O νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας τους ζήτησε να παραμείνουν για λίγο στη θέση τους λόγω του πυκνού κοινοβουλευτικού έργου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Γιώργος Μυλωνάκης στενός σύμβουλος και συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη από την περίοδο της θητείας του στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης θα αναλάβει νέος γενικός γραμματέας της Βουλής στη θέση του Κώστα Αθανασίου.
Επίσης ο Βασίλης Μπαγιώκος προϊστάμενος της Διεύθυνσης Επιστημονικής Εποπτείας της Βουλής, θα αναλάβει καθήκοντα ειδικού γραμματέα της Βουλής στη θέση του Κωνσταντίνου Βασιλάκη.
Παρά το γεγονός ότι υπεβλήθησαν οι παραιτήσεις από τους κ. Αθανασίου και Βασιλάκη, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας τους ζήτησε να παραμείνουν για λίγο στη θέση τους λόγω του πυκνού κοινοβουλευτικού έργου ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση.
Εν τω μεταξύ ξεκίνησε στην Ολομέλεια η συνεδρίαση για την εκλογή των αντιπροέδρων, κοσμητόρων και γραμματέων του Κοινοβουλίου.
Νεκρό βρέφος στην Κυψέλη: «Είχαμε ενημερώσει την Εισαγγελία από το 2020»
Υπόθεση Λίντσεϊ Κλάνσι: Πώς φτάσαμε στην «κακοδικία» για την τριπλή δολοφονία των παιδιών και τι γίνεται τώρα
Αμερικανός ερωτεύτηκε στην Κρήτη το '85 και περίμενε 5 μέρες στην Αθήνα για μια άγνωστη: Το ραντεβού της ζωής τους
Ρωτήσαμε το ChatGPT, το Gemini, το Claude και το DeepAI ποια 5 επαγγέλματα θα χαθούν... και ανησυχούμε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




