Παππάς: Η ΝΔ ξεκίνησε τα δωράκια σε τραπεζίτες και ιδιώτες
Οι απαιτήσεις των μεγαλοεπιχειρηματιών είναι για τη ΝΔ «νόμος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Αντί αναπτυξιακής στρατηγικής, η ΝΔ ξεκίνησε τα δωράκια σε τραπεζίτες και ιδιώτες», δηλώνει ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.
Αναφέρει συγκεκριμένα: «Πρώτον, προετοιμάζει την παροχή "ποινικής ασυλίας" σε τραπεζικά στελέχη σε αντάλλαγμα των απλήρωτων δανείων της. Δεύτερον, με την τροπολογία για το Ελληνικό, την κατάθεση της οποίας ζητούσε επίμονα ο όμιλος Λάτση, προσδοκώντας σε σκανδαλώδη εύνοιά του, αλλάζει το νόμο που διέπει τη συγκεκριμένη επένδυση και τον οποίο, όπως είχε δηλώσει στις προγραμματικές δηλώσεις, υποτίθεται ότι θα τηρούσε».
«Η πολιτική τους είναι απολύτως προβλέψιμη», σχολιάζει ο κ. Παππάς και καταλήγει: «Οι απαιτήσεις των μεγαλοεπιχειρηματιών είναι για τη ΝΔ "νόμος". Η τροπολογία αυτή πρέπει να αποσυρθεί "Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του"».
Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




