Επίσκεψη του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια στον ΕΟΠΥΥ
Σκοπός της επίσκεψης είναι η καταγραφή της υφιστάμενης οικονομικής και οργανωτικής κατάστασης στον Οργανισμό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την κεντρική υπηρεσία του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) θα επισκεφθεί σήμερα Δευτέρα, στις 10:00, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.
Θα συνοδεύεται, μάλιστα, από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, Παναγιώτη Πρεζεράκο και υπηρεσιακά στελέχη.
Σκοπός της επίσκεψης, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, είναι η καταγραφή της υφιστάμενης οικονομικής και οργανωτικής κατάστασης στον ΕΟΠΥΥ, με βασικό μέλημα την εκτέλεση του προϋπολογισμού του 2019, οι απαραίτητες διαδικασίες για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Οργανισμού, αλλά και η λήψη όλων των διαρθρωτικών μέτρων που θα επιτρέψουν στον ΕΟΠΥΥ να καταστεί βιώσιμος και να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας στον Έλληνα πολίτη.
Διαβάστε ακόμη
Καγκελάριος με... δανεικό χρόνο ο Μερτς μετά την εκλογική ταπείνωση του CDU στη Γερμανία
Οργή Σδούκου κατά Φαραντούρη για το «χαριεντιζόσασταν σε υπουργούς»: «Να τον αποπέμψει ο Ανδρουλάκης»
Οι «μετακινήσεις» ψηφοφόρων και η δύσκολη μάχη της συσπείρωσης για τα κόμματα
Είδαμε τα πρώτα επεισόδια από το «Κάμπινγκ» πριν από την πρεμιέρα - Είναι η έκπληξη της σεζόν;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



