Οργή Αλέξη Τσίπρα στο Facebook για Μητσοτάκη και Νέα Δημοκρατία
Με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην πρωθυπουργός κατηγορεί την κυβέρνηση ότι με τις τροπολογίες «νομοθετούν καθ' υπαγόρευση» του ΣΕΒ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε συνέχεια της έντασης που επικράτησε στην Βουλή λόγω της κατάθεσης τροπολογιών από το υπουργείο Εργασίας με τις οποίες εκτός των άλλων αλλάζουν οι όροι για την απόλυση εργαζομένων, ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορεί την κυβέρνηση ότι φέρνει στα «κλεφτά μνημονιακές τροπολογίες, μετά τα μνημόνια».
«Τροπολογίες, πέντε λεπτά πριν τη λήξη της διαδικασίας που καταργούν τον πυρήνα της φιλεργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, έφερε αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση. Καταργούν την υποχρέωση των εργοδοτών να αιτιολογούν απολύσεις καθώς και την ευθύνη εργολάβων/υπεργολάβων απέναντι στους εργαζόμενούς τους.
Και νομοθετούν καθ' υπαγόρευση του ΣΕΒ και δεν τολμούν να υπερασπιστούν την επιλογή τους. Στα κλεφτά φέρνουν μνημονιακές τροπολογίες, μετά τα μνημόνια.
Ο ελληνικός λαός και οι εργαζόμενοι τους έχουν πάρει χαμπάρι. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι τελικά κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΣΕΒ» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Θάνατος Μαζωνάκη: Η ανατροπή με το κατηγορητήριο, όσα κατέγραψε το μηχάνημα στο ιατρείο και η «βροχή» καταγγελιών
Φοιτητικές εστίες Ιωαννίνων: «Ζούμε μέσα στη μούχλα» - Δύο ώρες ζεστό νερό, φίδια στα χόρτα και απειλή έξωσης για 40 ευρώ
Σε σοβαρή κατάσταση το δύο εβδομάδων βρέφος με τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στα Χανιά - Τι λέει η μητέρα
Δισεκατομμυριούχος των crypto έδωσε 4 εκατομμύρια για να παντρευτεί διάσημη ηθοποιό - Τώρα ζητά τα χρήματα πίσω
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




