Παράταση τουλάχιστον μέχρι το 2020 στη θητεία Πάιατ στην Αθήνα
Ο Λευκός Οίκος δείχνει απόλυτα ικανοποιημένος από το έργο που έχει καταγράψει ο 56χρονος Αμερικανός διπλωμάτης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αν και συνήθως το Στέιτ Ντιπάρτμεντ μεταθέτει τους διπλωμάτες του κάθε τρία χρόνια, φαίνεται πως στην περίπτωση του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, δεν θα συμβεί το ίδιο, καθώς όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει.
Όπως αναφέρουν διπλωματικές πηγές από τη χώρα μας, τόσο με την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα όσο και με τη νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο κ. Πάιατ έχει εξαιρετική συνεργασία.
Παράλληλα, ο Λευκός Οίκος δείχνει απόλυτα ικανοποιημένος από το έργο που έχει καταγράψει ο 56χρονος Αμερικανός διπλωμάτης, τόσο στην βελτίωση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων όσο και στην προώθηση των συμφερόντων της χώρας του, κυρίως στον τομέα της ενέργειας και της άμυνας.
Όπως όλα, λοιπόν, δείχνουν, ο Τζέφρι Πάιατ παίρνει παράταση στη θητεία του, τουλάχιστον μέχρι το 2020 και βλέπουμε...
Έκρηξη στην Πλάκα: Στο μικροσκόπιο η σωλήνωση αερίου του ’90 - Τα ίχνη καύσης και το κρίσιμο εύρημα
Μέτρα σε δόσεις για την ακρίβεια: Έρχονται παρεμβάσεις ανά 15ήμερο από την κυβέρνηση
WSJ: Το «μπορούμε να το κάνουμε κι εδώ» της Γκιλφόιλ και ο Ελληνοαμερικανός λομπίστας
Τα δύο γυναικεία ονόματα για την Α΄Αθηνών, το ντέρμπι των εκλογών και ο «πόλεμος» που ανησυχεί το Μαξίμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




