Ο Κύρτσος ανακοίνωσε ότι βγάζει τρία ακίνητα «στο σφυρί»
Τα εν λόγω ακίνητα τα απέκτησε ως κληρονομιά από τον πατέρα του το 1955 όταν ήταν μόλις 3 ετών (pic)🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τρία ακίνητα του Γιώργου Κύρτσου βγαίνουν σε πλειστηριασμό, εξαιτίας των χρεών που απέκτησε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας όσο εξέδιδε την δωρεάν διανεμόμενη εφημερίδα «City Press».
Όπως επισημαίνει ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter, τα εν λόγω ακίνητα τα απέκτησε ως κληρονομιά από τον πατέρα του το 1955 όταν ήταν μόλις 3 ετών, ενώ καταλήγει πως «η δημιουργία πολλές φορές κοστίζει αλλά πάντα αξίζει».
Αναλυτικά, η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου για το θέμα:
«Ρυθμίζονται οφειλές μου με τον εκπλειστηριασμό 3 ακινήτων που κληρονόμησα από τον πατέρα μου το 1955,σε ηλικία 3 ετών. Χρέη κυρίως της δωρεάν διανεμόμενης City Press που έγραψε ιστορία στον Τύπο αλλά έπεσε θύμα της κρίσης. Η δημιουργία πολλές φορές κοστίζει αλλά πάντα αξίζει!».

Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ: Τα διλήμματα της κάλπης, το αφήγημα σταθερότητας και τα πυρά στην αντιπολίτευση
Στο μικροσκόπιο τα αίτια της συντριβής του Phantom - Πώς έγινε η τραγωδία στην Τανάγρα
Ο Ιβάν Σαββίδης δεν φεύγει, δεν κάνει πίσω, προχωρά μόνο μπροστά
«Είμαι εκνευρισμένη»: Η σύζυγος του Ελ Τσάπο τα βάζει με το TikTok μετά την αναστολή του λογαριασμού της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



