Ο Κύρτσος ανακοίνωσε ότι βγάζει τρία ακίνητα «στο σφυρί»
Τα εν λόγω ακίνητα τα απέκτησε ως κληρονομιά από τον πατέρα του το 1955 όταν ήταν μόλις 3 ετών (pic)🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τρία ακίνητα του Γιώργου Κύρτσου βγαίνουν σε πλειστηριασμό, εξαιτίας των χρεών που απέκτησε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας όσο εξέδιδε την δωρεάν διανεμόμενη εφημερίδα «City Press».
Όπως επισημαίνει ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter, τα εν λόγω ακίνητα τα απέκτησε ως κληρονομιά από τον πατέρα του το 1955 όταν ήταν μόλις 3 ετών, ενώ καταλήγει πως «η δημιουργία πολλές φορές κοστίζει αλλά πάντα αξίζει».
Αναλυτικά, η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου για το θέμα:
«Ρυθμίζονται οφειλές μου με τον εκπλειστηριασμό 3 ακινήτων που κληρονόμησα από τον πατέρα μου το 1955,σε ηλικία 3 ετών. Χρέη κυρίως της δωρεάν διανεμόμενης City Press που έγραψε ιστορία στον Τύπο αλλά έπεσε θύμα της κρίσης. Η δημιουργία πολλές φορές κοστίζει αλλά πάντα αξίζει!».
Η ώρα της κρίσης για άρση ασυλιών των 13 βουλευτών της ΝΔ - Γιατί πήραν… φωτιά τα τηλέφωνα
Τα μέτρα για να πάρουν τα πάνω τους οι δημοσκοπήσεις, τα τηλεφωνήματα στους γαλάζιους βουλευτές και η υπόγεια αντιπαράθεση Χαριλάου Τρικούπη και Αμαλίας
Αττική 2045: Άλλος... μισός ΟΑΣΑ για να μη φρακάρει μόνιμα στην κίνηση η πρωτεύουσα - Τι μέτρα λαμβάνονται
Παράταση της εκεχειρίας μεταξύ Ιράν - ΗΠΑ ανακοίνωσε ο Τραμπ: Αβέβαιο το μέλλον των συζητήσεων για συμφωνία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




