Στη Γαλλία την Πέμπτη ο Μητσοτάκης - Συνάντηση με Μακρόν
Το απόγευμα της Πέμπτης η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Γαλλίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την πρώτη του επίσκεψη στη Γαλλία ως πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης στις 16:00 ώρα Ελλάδος θα περάσει το κατώφλι του Μεγάρου των Ηλυσίων, όπου θα έχει συνάντηση με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.
«Η Γαλλία βρισκόταν πάντα στο πλευρό της Ελλάδας κατά τη διάρκεια της κρίσης, όπως και στο εξής για να συνοδεύσει την ανάπτυξη και τις επενδύσεις...Είναι σημαντική για την Ευρωπαϊκή Ενωση και την περιοχή η ενίσχυση αυτής της πολιτικής, οικονομικής και στρατηγική σύμπραξης», αναφέρει η γαλλική προεδρία.
Η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη «θα είναι η πρώτη διμερής επίσκεψη...μετά την κατά παράδοσιν επίσκεψη (του Έλληνα πρωθυπουργού) στην Κύπρο», τονίζεται στην ανακοίνωση του Μεγάρου των Ηλυσίων.
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



