• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Κύπρος: Αρνούνται να εγκαταλείψουν το Ακρωτήρι οι κάτοικοι - «Έχουμε περάσει πόλεμο, αυτά δεν είναι τίποτα»Κολωνός: Για ενδοοικογενειακή βία και όχι για τον θάνατο της 31χρονης Νεκταρίας προφυλακίζεται ο σύντροφός τηςΧάος στον Λίβανο: Μαζική αποχώρηση κατοίκων από τη Βηρυτό μετά τις επιθέσεις του ΙσραήλΤραγωδία στα Εξάρχεια: Νεκρός 15χρονος μαθητής που έπεσε από μεγάλο υψόμετρο
δημοφιλές τώρα: Εθνική Τράπεζα: Η δωρεάν υπηρεσία που καταργεί από 1/4 - Το SMS που λαμβάνουν οι πελάτες
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   02.09.2019 18:10
Newsroom
Newsroom

Το ΚΙΝΑΛ πάει Λάρισα

Ο πεζόδρομος μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο επίκεντρο των εκδηλώσεων για τα 45χρονα από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Ομιλία της Φώφης Γεννηματά.

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  

Το Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας είναι το επίκεντρο των εκδηλώσεων που γίνονται αύριο για τα 45 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Αξιολογώντας τα αποτέλεσμα των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών, σύμφωνα με τα οποία το ΚΙΝΑΛ αύξησε τα ποσοστά του στον αγροτικό κόσμο και κυρίως στον θεσσαλικό κάμπο, η ηγεσία του Κινήματος επέλεξε τη Λάρισα για να προβάλλει τις θέσεις του για την αγροτική παραγωγή και τις προοπτικές της και μαζί να κάνει μια ιστορική αναδρομή.

Η Φώφη Γεννηματά θα ξεκινήσει την επίσκεψή της στον νομό από το Κιλελέρ, όπου στις 12 το μεσημέρι θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγρότη, ενώ στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τοπικά στελέχη και εκπροσώπους του αγροτικού χώρου σε καφενείο της περιοχής.

Στόχος της ηγεσίας είναι να υπενθυμίσει ότι το ΠΑΣΟΚ βελτίωσε την οικονομική και κοινωνική θέση των αγροτών τη δεκαετία του ΄80, αλλά και αργότερα, τις περιόδους που ήταν επικεφαλής της κυβέρνησης.

Η Φώφη Γεννηματά θα αναδείξει τον ρόλο του αγροτοδιατροφικού τομέα στο νέο παραγωγικό μοντέλο που έχει ανάγκη η χώρα και τις πολιτικές του Κινήματος στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Η κεντρική εκδήλωση θα γίνει στις 7.30 το βράδυ στον πεζόδρομο της Βενιζέλου, μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο Α',  όπου θα στηθεί ένα πάνελ ομιλητών, στο οποίο στελέχη του ΚΙΝΑΛ θα αναπτύξουν συγκεκριμένους θεματικούς άξονες, ενώ θα κλείσει με ομιλία της Φώφης Γεννηματά.

Ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά και σχεδόν το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μετακομίζουν από νωρίς το πρωί στη Λάρισα, ενώ έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα για να υπάρξει ανταπόκριση του κόσμου.

Την έναρξη της εκδήλωσης θα κηρύξει ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου, θα ακολουθήσει χαιρετισμός της βουλευτίνας Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, ενώ στη συζήτηση, που έχει θέμα «Οι πολιτικές του ΠΑΣΟΚ για την Ύπαιθρο, την Αγρότισσα και τον Αγρότη: Αποτίμηση, προκλήσεις και προοπτικές» και συντονίζει το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, Μιχάλης Τζελέπης, συμμετέχουν οι: Μ. Γαρδικιώτης-γενικός γραμματέας Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Γ. Δραγατσίκης- αγελαδοτρόφος, Β. Έξαρχος- πρώην πρόεδρος ΕΛΓΑ, Ντ. Μπλιάτσος- γεωπόνος & μελετητής, Απ. Πανάς- βουλευτής Χαλκιδικής και υπεύθυνος Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ για την Αγροτική Ανάπτυξη. 

Διαβάστε ακόμη

Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν» - Το Ιράν δηλώνει έτοιμο, το Ισραήλ λέει πως ήρθε η «β' φάση»

Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»

Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν

Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ΚΙΝΑΛ
  • Φώφη Γεννηματά
  • Κιλελέρ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr