ΣΥΡΙΖΑ: Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ επιβεβαιώνουν τη μεθοδική δουλειά της κυβέρνησης μας
«Όχι μόνο βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια, αλλά θέσαμε την οικονομία σε στέρεα τροχιά» τονίζει η Κουμουνδούρου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Να παρουσιάσει ένα συνεκτικό σχέδιο για την οικονομία της χώρας κι όχι γενικόλογα ευχολόγια περί ανάπτυξης», καλεί την κυβέρνηση η αξιωματική αντιπολίτευση, «αντί να πανηγυρίζει με τα επιτεύγματα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ».
Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος σχετικά με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η ΕΛΣΤΑΤ για την οικονομική ανάπτυξη, αναφέρει ότι «επιβεβαιώνουν τη μεθοδική δουλειά που έγινε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».
«Η κυβέρνηση της Αριστεράς, όχι μόνο έβγαλε τη χώρα από την κρίση και τα μνημόνια, αλλά έθεσε την οικονομία σε στέρεα και βιώσιμη τροχιά, όπως φαίνεται και από τον ρυθμό ανάπτυξης 1,9% για το δεύτερο τρίμηνο του 2019, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ», σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.
«Αντί, λοιπόν, η κυβέρνηση της ΝΔ να πανηγυρίζει με τα επιτεύγματα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν προτιμότερο να παρουσιάσει ένα συνεκτικό σχέδιο για την οικονομία της χώρας κι όχι γενικόλογα ευχολόγια περί ανάπτυξης. Η βιώσιμη ανάπτυξη απαιτεί συγκεκριμένο σχέδιο και όραμα που θα περιλαμβάνει όλους τους πολίτες και όχι προκλητικές διευκολύνσεις με σκοπό τον πλουτισμό των ισχυρών φίλων του περιβάλλοντος του κ. Μητσοτάκη», καταλήγει η Κουμουνδούρου.
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Αμετανόητος ο δολοφόνος της Βασιλικής - Η προκλητική απολογία και η ομολογία για τον κοριό
Ο ΣΥΡΙΖΑ χτυπά και επίσημα την πόρτα του Τσίπρα: Εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία η πρόταση του Φάμελλου
Εξαφάνιση επιστημόνων στις ΗΠΑ: Τι αποκαλύπτει η κόρη της 53χρονης που βρέθηκε νεκρή σε δάσος
Ο παράξενος ιπτάμενος θηρευτής που κυνηγούσε πουλιά - Στο φως απολίθωμα 120 εκατ. ετών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




