Κυριάκος Μητσοτάκης για «Γαλάζια Πατρίδα»: Διάλογος και όχι τσαμπουκάδες από την Τουρκία
«Στόχος είναι να βρίσκεις λύσεις» δήλωσε ο πρωθυπουργός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντά επί παντός επιστητού και κυρίως αναλύει τα όσα εξήγγειλε κατά την ομιλία του στο Βελλίδειο, το βράδυ του Σαββάτου. Όσον αφορά στα ελληνοτουρκικά σχολίασε τα εξής:
«Στόχος είναι να βρίσκεις λύσεις. Προσερχόμαστε και σε αυτή τη διαπραγμάτευση με το διεθνές δίκαιο να είναι με το μέρος μας. Για τις προκλήσεις της Τουρκιας στην κυπριακή ΑΟΖ υπάρχει αντίδραση από την Ε.Ε.
Ευρωπαϊκό πρόβλημα είναι και το μεταναστευτικό. Ο κ. Ερντογάν πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να απειλεί την Ελλάδα και την Ευρώπη. Μπορεί να γίνει μια συζήτηση αλλά χωρίς απειλές και τσαμπουκάδες.
Είναι πάντα καλύτερο να συζητάμε και αν ο κ. Ερντογάν θέλει να κάνει επανεκκίνηση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, πρέπει να το αποδείξει έμπρακτα».
Οι αγρότες ζητούν λύσεις και όχι «ασάφειες»: Πότε οι αποφάσεις - Το στοίχημα των «χριστουγεννιάτικων μπλόκων»
«Δεν μας αφορά η εμπλοκή με την πολιτική»: Οι συγγενείς θυμάτων των Τεμπών παίρνουν αποστάσεις από την Καρυστιανού
Φένια Αποστόλου στο ethnos.gr: «Αγωνίστηκα, αντιστάθηκα και σήμερα ζω την κάθε μου μέρα σαν γιορτή»
Στείλτε τον Φραπέ στο Eurogroup:«Δεν θέλω ου!» (Ep12)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



