Αντώνης Σαμαράς στον εισαγγελέα για Novartis: Αυτός είναι ο «Ρασπούτιν»
«Ό,τι είχα να πω για την άθλια αυτή σκευωρία το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Όλα θα έρθουν στο φως» σημείωσε ο πρώην πρωθυπουργός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με ένα υπόμνημα 32 σελίδων έδωσε κατάθεση ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κάνοντας για μια ακόμη φορά λόγο για άθλια σκευωρία στην υπόθεση της Novartis.
Ο κ. Σαμαράς κατονόμασε ως σκευωρούς της εμπλοκής του ονόματός του τον Αλέξη Τσίπρα και τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, υποστηρίζοντας ότι αυτός είναι ο «Ρασπούτιν».
«Ό,τι είχα να πω για την άθλια αυτή σκευωρία το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Όλα θα έρθουν στο φως» είπε ο Αν. Σαμαράς, ενώ στην ερώτηση αν κατονόμασε πρόσωπα απάντησε καταφατικά: «Το έχω κάνει ήδη».
Σειρά παίρνει αύριο ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ την Πέμπτη θα καταθέσει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ. Αγγελής, ο οποίος κατήγγειλε πολιτικές παρεμβάσεις στο έργο των εισαγγελέων που χειρίζονται την υπόθεση Novartis.
Προφυλακίστηκε ο 27χρονος για τη γυναικοκτονία της Πηνελόπης στην Ηγουμενίτσα
El Mundo: Η CIA προειδοποίησε Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία ότι η Μόσχα ίσως προετοιμάζει επιθέσεις με drones
Μέτρα για καύσιμα και πετρέλαιο θέρμανσης: Πότε οι ανακοινώσεις - Δείτε τις ημερομηνίες
Clever Hans, το άλογο που «ήξερε μαθηματικά» και άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε την επιστήμη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



