ΣΥΡΙΖΑ για σκάνδαλο Novartis: Αν τολμάει ο Μητσοτάκης ας κάνει εξεταστική
Ο ελληνικός λαός να μάθει ποιο είναι το σκάνδαλο και ποια η σκευωρία, τονίζει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Η πολιτική ελίτ που ευθύνεται για το σκάνδαλο Novartis, ενορχηστρώνει τώρα και δεύτερο σκάνδαλο: Αυτό της συγκάλυψης και του ρεβανσισμού για όσους το ανέδειξαν» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «οι εκπρόσωποι του παλιού και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος επιχειρούν μια πρωτοφανή θεσμική παρεκτροπή, έναν χυδαίο πολιτικό αντιπερισπασμό. Θα συνθλιβούν από το βάρος της αθλιότητάς τους».
Καταλήγοντας, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει: «Καλούμε για πολλοστή φορά τον κ. Μητσοτάκη να μην κρυφτεί πίσω από την ανάσυρση των μηνύσεων Σαμαρά- Βενιζέλου, και να κάνει, αν τολμάει, εξεταστική, προανακριτική, να στήσει ειδικά δικαστήρια ή ό,τι άλλο του ταιριάζει, για να μάθει όλος ο Ελληνικός λαός ποιό είναι το σκάνδαλο και ποιά η σκευωρία».
Η εξειδίκευση των μέτρων της ΔΕΘ: Πόσα χρήματα και από πότε κερδίζουν εργαζόμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και συνταξιούχοι
Τα σενάρια πίσω από τη συντριβή του Phantom στην Τανάγρα - Τι λέει πτέραρχος εν αποστρατεία
Απειλές στην τουρκική τηλεόραση: «Αιτία πολέμου ακόμη κι ένα μέτρο πέρα από τα έξι μίλια»
«Ζμαράγδιν, ωκεανός»: Βρήκαν εντυπωσιακό ψηφιδωτό 2.000 ετών με ελληνικά γράμματα στην Τουρκία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



