• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Η Αρχή για το Ξέπλυμα ψάχνει τους κατηγορούμενους για το σκάνδαλο στο μπάσκετ - Έλεγχοι και στο ποδόσφαιροΜεγάλες ουρές στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης για μια βόλτα στη φρεγάτα «Κίμων» - Το πρόγραμμα των επισκέψεωνΗ Τουρκία προσφέρει στην Αίγυπτο συμφωνία θαλάσσιων ζωνών: «15.000 τ.χλμ. περισσότερα» από μια συμφωνία με ΕλλάδαΕνοίκια στα ύψη: Φοιτήτρια από το Βόλο εξηγεί γιατί δεν τα βγάζει πέρα - «Πληρώνω 580€ για μικρό παλιό σπίτι»
δημοφιλές τώρα: Ανατροπή με το τροχαίο στην Καλλιθέα: Τα νέα στοιχεία για τους αναβάτες της μηχανής
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   19.09.2019 15:22
Σοφία Σπίγγου
Σοφία Σπίγγου

Novartis: Εκδικητική πολιτική δίωξη «βλέπει» ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος

«Αστεία και παρανοϊκά μυθεύματα» χαρακτηρίζει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης τα στοιχεία της δικογραφίας

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

Δημήτρης Παπαγγελόπουλος (Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης)
Δημήτρης Παπαγγελόπουλος (Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης)
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Για «εκδικητική πολιτική δίωξη» κάνει λόγο σε δήλωσή του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μετά τις καταθέσεις των τριών πολιτικών προσώπων και του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή, που έφτασαν την Τετάρτη στη Βουλή και στη συνέχεια είδαν το φως της δημοσιότητας.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Μετά από μία σύντομη ανάγνωση των κρίσιμων εγγράφων της δικογραφίας ανεπιφύλακτα δηλώνω: Πρόκειται για μια πρωτοφανή απόπειρα εκδικητικής πολιτικής δίωξης. Η ανυπαρξία οποιουδήποτε στοιχείου στη δικογραφία σε βάρος μου και σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα μετατρέπουν την αθλιότητα σε γελοιότητα. Με παρανοϊκά μυθεύματα και παράνομες πράξεις προσπαθούν να συσκοτίσουν την αλήθεια, να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό και να συγκαλύψουν βαρύτατες ευθύνες που αφορούν όχι μόνο το σκάνδαλο της Novartis, αλλά και τη διερεύνησή του.
 
Θα είναι άξιοι συγχαρητηρίων όσοι καταφέρουν να συντάξουν κατηγορητήριο σε βάρος μου με τα αστεία παρανοϊκά μυθεύματα της δικογραφίας.
Όμως τα ψέματα τελείωσαν. Όποια διαδικασία και αν μεθοδεύσουν σε βάρος μου η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. Και στη Δικαιοσύνη και στον ελληνικό λαό. Έφθασε η ώρα να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί συνωμότες και σκευωροί που ταλαιπωρούν για πολλά χρόνια και πληγώνουν βάναυσα το κόμμα τους και τη Δικαιοσύνη. Για πρώτη φορά, ελπίζω και τελευταία, είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω με τον κύριο Σαμαρά. Θα πάμε μέχρι το τέλος».

Δείτε το ρεπορτάζ του Open TV

Διαβάστε ακόμη

Η Αρχή για το Ξέπλυμα ψάχνει τους κατηγορούμενους για το σκάνδαλο στο μπάσκετ - Έλεγχοι και στο ποδόσφαιρο

Μεγάλες ουρές στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης για μια βόλτα στη φρεγάτα «Κίμων» - Το πρόγραμμα των επισκέψεων

Σαντορίνη: Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη γευσιγνωσία λεοντόψαρου στον κόσμο

Ιστορικό ρεκόρ για τη Μόλι Κάρλσον: Έγινε η πρώτη γυναίκα που έκανε ανάποδη βουτιά από παγόβουνο - Βίντεο που «κόβει» την ανάσα

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Novartis
  • Αλέξης Τσίπρας
  • Δημήτρης Παπαγγελόπουλος
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
%>