«Πόλεμος» για την προεδρία της ΚΕΔΕ - Τι δηλώνουν στο ethnos.gr υποψήφιοι
Σε ερώτηση του ethnos.gr για το ποιος θα είναι επικεφαλής της ενιαίας παράταξης, μια και ενδιαφέρεται και ο δήμαρχος Τρικάλων να διεκδικήσει την προεδρία της ΚΕΔΕ, ο κ. Κυρίζογλου τόνισε κοφτά ότι «εγώ είμαι ήδη επικεφαλής»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Είμαστε σε συζητήσεις με τον δήμαρχο Τρικάλων, κ. Παπαστεργίου. Έχουμε κύηση και εύχομαι ο τοκετός να πάει καλά. Συμφωνήσαμε να είναι ενιαίο το ψηφοδέλτιο. Ωστόσο, η παράταξη θα πρέπει να έχει έναν επικεφαλής».
Τα παραπάνω τόνισε ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης και επικεφαλής της παράταξης «Πανελλήνια Αυτοδιοικητική Συνεργασία», με την οποία θα διεκδικήσει την προεδρία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Λάζαρος Κυρίζογλου.
Σε ερώτηση του ethnos.gr για το ποιος θα είναι επικεφαλής αυτής της ενιαίας παράταξης, μια και ενδιαφέρεται και ο δήμαρχος Τρικάλων να διεκδικήσει την προεδρία της ΚΕΔΕ, ο κ. Κυρίζογλου τόνισε κοφτά ότι «εγώ είμαι ήδη επικεφαλής».
Αναφορικά με την παράταξή του «Πανελλήνια Αυτοδιοικητική Συνεργασία», ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας τόνισε ότι αποτελείται από αυτοδιοικητικούς από διαφορετικούς χώρους και διαφορετική ιδεολογική αφετηρία.
Σάλος με καθηγήτρια στην Αγία Παρασκευή: Καταγγελία ότι κακοποιούσε λεκτικά μαθητές - «Τι ρεζίλι είναι αυτό»
Γκάφα ολκής από Βελόπουλο: Συνέδεσε φωτογραφία από σειρά με τη Lady Gaga με τα αρχεία του σκανδάλου Έπσταϊν
«Κατάπτυστο για το γυναικείο φύλο» - Οργή με διαφημιστικό σποτ για το καλαματιανό καρναβάλι
Κωνσταντοπούλου στο OPEN για Χίο: «Άνωθεν εντολή για εγκληματικές συμπεριφορές - Το Λιμενικό δεν είναι Επιτροπή Εξόντωσης»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



