Καμίνης: Σύσσωμη η Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ ψήφισε την παραπομπή Παπαγγελόπουλου
«Η προσπάθεια της ΝΔ να ξεχάσουμε το παρελθόν του κ. Παπαγγελόπουλου είναι καταγέλαστη» τονίζει ο βουλευτής Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Θέση για τις διαρροές στη χθεσινή ψηφοφορία για την παραπομπή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου σε προανακριτική επιτροπή πήρε ο βουλευτής Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Καμίνης.
«Σύσσωμη η Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής ψήφισε υπέρ της παραπομπής του κ. Παπαγγελόπουλου. Η προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να μας κάνει να ξεχάσουμε το παρελθόν του κ. Παπαγγελόπουλου είναι καταγέλαστη. Ο ίδιος, άλλωστε, αναφέρθηκε εκτενώς χθες σε εξυπηρετήσεις που έχει κάνει κατά κόρον στο παρελθόν που φθάνουν μέχρι την υπόθεση της Mayo» ανέφερε ο κ. Καμίνης. Προσέθεσε ακόμη ότι, «εκτός από τον "Ρασπούτιν", έχουμε και επίδοξους γαλάζιους "Μινχάουζεν" στην υπόθεση Novartis».
Ο κ. Καμίνης τόνισε ότι, «δυστυχώς, με απόλυτη ευθύνη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, η χθεσινή κορυφαία διαδικασία στη Βουλή εξελίχθηκε σε κωμωδία. Ο μισός θίασος κρύφτηκε στην κουίντα, ο άλλος μισός, με προεξάρχοντα τον κ. Παπαγγελόπουλο, θεώρησε σκόπιμο να διανθίσει τη διαδικασία με σχόλια για τα φυσικά προσόντα του "Ρασπούτιν". Αυτή είναι η σοβαρότητα με την οποία προσεγγίζουν ένα τεράστιο πολιτικό και ηθικό σκάνδαλο που έχει βλάψει τον ελληνικό λαό και έχει σπιλώσει με αναίσχυντο τρόπο μέλη της παράταξής μας».
Αστυνομική έφοδος στην Pizza Fan για «μαύρο» ΦΠΑ 25 εκατ. ευρώ - 9 συλλήψεις και «πειραγμένες» ταμειακές
Στην Ευελπίδων ο Λιόλιος και οι άλλοι 5 της ΕΟΚ - 102.000 ευρώ στο σπίτι του Κορομηλά
Άνδρας των ΜΑΤ έριξε κρότου λάμψης μέσα στο μετρό Ομόνοιας - Διατάχθηκε ΕΔΕ
ΕΟΠΥΥ: Τα 4 μέτρα «ασπιρίνες» μετά το πόρισμα-σοκ του Ελεγκτικού Συνεδρίου - 11 χρόνια χωρίς ελέγχους στα φαρμακεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



