Προανακριτική Novartis: Αυτοί θα «εξετάσουν» τον Παπαγγελόπουλο από ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ
14 προέρχονται από το κυβερνών κόμμα και επτά από την αξιωματική αντιπολίτευση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τους δέκα τέσσερις βουλευτές της που θα μετέχουν στην Προανακριτική Επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, έδωσε η Νέα Δημοκρατία, έπειτα από την ψηφοφορία στη Βουλή, η οποία αποφάσισε την παραπομπή του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης.
Πρόκειται για τους Παναγή Καππάτο, Κώστα Καραγκούνη, Σταύρο Κελέτση, Κώστα Κυρανάκη, Στάθη Κωνσταντινίδη, Γιώργο Κώτσηρα, Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, Δημήτρη Μαρκόπουλο, Γιάννη Μπούγα, Ανδρέα Νικολόπουλο, Κατερίνα Παπακώστα Παλιούρα, Θανάση Πλεύρη, Ζωή Ράπτη και Βασίλη Υψηλάντη.
Από τον ΣΥΡΙΖΑ, οι αντίστοιχοι είναι οι Δώρα Αυγέρη, Γιάννης Γκιόλας, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, Σπύρος Λάππας, Παύλος Πολάκης, Γιάννης Ραγκούσης και Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Δεν έχουν γίνει ακόμη, γνωστά τα ονόματα των βουλευτών του ΚΙΝΑΛ, καθώς κι εκείνου από ΚΚΕ και Ελληνική Λύση.
Το ΜέΡΑ 25 του Γιάνη Βαρουφάκη δεν συμμετέχει στις εργασίες της Προανακριτικής Επιτροπής.
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



